Tur til "Kongens København"

Oplev Eremitagen, kunsten på Christiansborg, spis i Tårnet og oplev Den Blå Planet.

Tag med FOF til Kongens København og få unikke oplevelser. 
Vi kører direkte til det lille kongelige jagtslot Eremitagen nord for København. Eremitageslottet står gennemrestaureret og det lille jagtslots enestående velbevarede pragtinteriører stråler igen med den oprindelige pragt fra 1700-tallet. Efter  indkvartering og en lille pause på Comfort Hotel Vesterbro kører bussen til Christiansborg. Her møder vores lokale folketingsmedlem Anne-Mette Winther Christiansen os. Hun viser os rundt - bag kulissen - og vi slutter i restauranten i  Tårnet, hvor der venter os en lækker 2 retters menu og imens kan vi nyde udsigten over Kongens København. 
Næste dag skal vi opleve Nordeuropas største akvarium - Den Blå Planet. På en eksklusiv rundvisning kommer vi bag kulissen, hvor teknikken sørger for krystalklart vand til tusindvis af dyr som hammerhajer og piratfisk. Blive klogere på, hvordan naturen har inspireret til den hvirvlende arkitektur. 
På vejen hjem kigger vi forbi Roskilde Domkirke og frokosten indtages i Rådhuskælderen, inden bussen for alvor vender næsen mod Djursland.

Download programmet for turen til Kongens København