FOF Gentofte prisen 2019

Helle Hein modtager FOF Gentofte prisen 2019

Det er med glæde at vi kan meddele, at underviser Helle Hein blev modtager af FOF Gentofte prisen 2019. Helle fik overrakt prisen ved FOF Gentoftes lærerfest den 27. april 2019. Helle Hein modtager prisen på baggrund af sit lange virke og særlige engagement inden for bevægelsesundervisning i Gentofte. 

Næstformand for FOF Gentofte, Lone Dawe og skoleleder Bernadette Follmann overrakte prisen. I talen fra næstformand Lone Dawe blev der blandt andet lagt vægt på at; 'Helle er altid på vej til at lære nyt og suge ny viden til sig. Helle har lange ventelister på alle sine hold. Hun er elsket og værdsat som underviser af sine deltagere. Hun er altid glad og har et højt energiniveau, uanset hvornår du møder hende.'

Helle Hein 

Helle Hein har undervist hos FOF Gentofte siden 2003 i Gotvedgymnastik, gymnastik på gulv og i vand, hatha yoga, bassintræning, yin/restorativ yoga, genoptræning for brystopererede, åndedræt og gang.

Helle Hein er uddannet yogalærer, Gotveduddannet bevægelsespædagog, massør, svømme- og idrætslærer samt ernæringsterapeut og antroposofisk homøopati.

FOF Gentofte prisen

FOF Gentofte prisen bliver hvert år uddelt til en borger, kulturpersonlighed eller underviser hos FOF Gentofte som har betydning for folkeoplysningens kulturliv i Gentofte kommune.