Gemme-liste

Nice Ninja - Den Indre Helt - 7-12 år

HELTETRÆNING - DEN INDRE HELT 7 - 12 ÅR

 
Heltetræningen for dig hedder Den Indre Helt. "Indre" fordi du nu skal lære at lytte indadtil, så du kan tage vare på dig selv, din indre ro, indre adfærd og indtre styrke. Du skal derfor lære at kende dig selv, dit særpræg, dit indre, dine kerneværdier.
Heltemod og viljestyrke kommer dybt indefra din kerne, som vi kalder Den Indre Helt. Man kan få øje på Den Indre Helt i sig selv ved at skabe noget på ydersiden. Det kan være sang, dans, kamp, skuespil, male.
Til Heltetræning skal du finde styrke fra 4 element-dyr der hver har forskellige styrker og skyggesider. De indeholder hver 4 følelser vi har i os. Så det er okay at du bliver glad, vred, omsorgsfuld og trist. bare ikke for lang tid ad gangen.
Den Indre Helt gør at du bliver særlig god til det du drømmer om. Har du styr på Din Indre Helt og finder en fin balance mellem det tæmmede og det utæmmede i dig selv.
Heltetræningen Den Indre Helt hjælper med at finde denne balance, så du har helt styr på dig selv og det du gør.  Husk- en Helt gør aldrig noget halvt. Så du skal lærer at blive en hel Helt hele tiden.