Gemme-liste

Balanced Body Pilates

Balanced Body Pilates


Balanced Body Pilates former, styrker og smidiggør din krop på en blid og sikker måde.  Øvelserne forebygger og genoptræner desuden almindelige livsstilssygdomme, som ryg– knæ- og skuldersmerter.

Der er fokus på især de dybe ryg– mave– og bækkenmuskler, der er med til at give kroppen en god holdning og balance. Hele kroppen styrkes. Der trænes udholdenhed, styrke, smidighed, vejrtrækning, bækkenbund og kondition. Du får en smukkere og veltrænet krop, samt reduktion af de gener i leddene, som livet giver os med tiden.

Balanced Body Pilates holdene har desuden et mentalt fokus i udførelsen af øvelserne. Med dette fokus lægges der større vægt på kvaliteten af udførelsen af bevægelserne end kvantiteten af bevægelser. Under øvelserne vil du ofte høre mig tale om rytmisk vejrtrækning  samt rigtig kropsholdning- og bevægelse under øvelser.

Timen starter med ledopvarmning og let pulstræning til musik. Herefter laver vi styrketræning for hele kroppen. Vi træner både stående, ved barre og på måtte og vi bruger redskaber som vægte, pilatesbolde, elastikker mm. Alle Balanced Body Pilates hold sluttes af med yogainspirerende stræk og afspænding.