Gemme-liste

Spansk B1 - til rejsebrug

Niveaubeskrivelse

Vi tager udgangspunkt i den fælleseuropæiske standard for evaluering af sprogundervisning. Nedenfor finder du de mål, der sættes for undervisningen på det givne niveau.

Øvet niveau
B1 - Threshold
Mål: At du kan forstå en klar fremstilling af dagligdags emner. At du kan håndtere de fleste situationer, du vil kunne komme i, når du rejser i et land, hvor sproget tales. At du kan redegøre for oplevelser og forventninger og begrunde holdninger og planer.

Isabel Cuc sammensætter et varieret program, der er målrettet deltagere, der ønsker at beskæftige sig med forskellige rejsemål samt sproglige udfordringer for den rejsende:

Vil du lære at begive dig ud i det spanske under dit forestående turistbesøg til Spanien eller Latinamerika? Så er dette hold noget for dig. Vi træner at spørge om hjælp, finde vej, bestille mad, gå på indkøb på grønttorvet m.m. Vi gennemgår den basale grammatik uden at komme for meget i dybden, således at du føler dig afslappet og kan komme af med de hæmninger, der forhindrer dig i at afprøve det lærte.