Gravid · Børn · Unge

FOF Gentofte tilbyder kreative kurser for børn og motion for bør i Gentofte. 

Motion og kreative kurser for børn - spændende tilbud og aktiviteter i FOF Gentofte

FOF Gentofte har en række spændende tilbud indenfor motion og kreative kurser for børn og voksne. Du kan læse mere om hvilke kurser vi tilbyder nedenfor, eller du kan tilmelde dig et af dem i menuen til venstre.

Kreative kurser for børn

I FOF Gentofte vil vi gerne børn og voksnes kreative sider. Vi tilbyder derfor en lang række af kreative kurser for børn og voksne, hvor I kan dygtiggøre jer indenfor en lang række spændende fag. Tag med på vores madkurser for børn, og lær mere om gastronomiens verden eller prøv kræfter med at tegne manga på vores tegnehold. På vores tegnehold kan du også udfolde dine kreative evner med at tegne japanske piger og mønstre. Lær at tegne japanske kimonoer.

Er du, og dit barn, mere til at male? Så tilbyder vi også et kursus i billedkunst for børn. Udforsk jeres kreative side på dette kursus i billedkunst, og lær mere om akrylmaling og akvarelmaling. Tilmeld dig et af vores kurser for børn i Gentofte.

Heltetræning for børn

Vi kan igen i denne sæson tilbyde heltetræning - Den indre helt, Den ydre helt og Den hele helt. Find din egen helt frem, og bliv den bedste udgave af dig selv. Vi tilbyder heltetræning i Gentofte.  

Tilmelding til et børnehold skal ske i forældres navn og cpr. nummer. Oplys barnets navn og alder.

Der er mere information om vores gode tilbud under de enkelte hold.

Læs mere

Motion for børn og voksne

Motion er sundt, og i FOF Gentofte har vi forskellige kurser i motion for børn og voksne. Om du er til det mere afstressende eller mere fysisk udfordrende, så har FOF Gentofte altid et kursus til dig og dit barn. Du kan deltage på vores kurser i yoga for børn og familien, babysvømning, babymotorik og tumlingeleg.

Er du gravid, eller har du født, tilbyder FOF Gentofte også en række kurser i motion for gravide. Vi har motion i vand for gravide, og efterfødselsgymnastik. Dette er en af de mange former for hensyntagende motion vi tilbyder, da vi også tilbyder motion for folk med knogleskørhed eller KOL. Du kan se hvilke former for hensynstangende motion vi tilbyder her.

Lærerige kurser for børn og voksne hos FOF

FOF Gentofte understøtter børns og voksnes ønske om kreativ udfoldelse og udvikling. Vores mål er at tilbyde kurser for børn og voksne, der kan styrke eller udvide den enkeltes viden og færdigheder. Læs mere om vores gode tilbud under de enkelte hold, og tilmeld dig nedenfor.

Vi tilbyder kreative kurser for børn og voksne i Gentofte, og har du spørgsmål, kan du altid kontakte os.

Gravid · Børn · Unge

Sund, nem og børnevenlig mad

Gravid · Børn · Unge

Krea børn

Gravid · Børn · Unge

Heltetræning

Gravid · Børn · Unge

varmtvands bassintræning for gravide

Gravid · Børn · Unge

Efterfødselsgymnastik · Babysvømning

Gravid · Børn · Unge

Tumlingeleg · Babymotorik · Sansemotorik