Gravid | Børn | Unge

Den ydre Helt 3-6 år

HELTETRÆNING

 - Den ydre helt 3- 6 år

At gøre dit barn skoleklar med superkræfter fra fem dyr, fantasi og indlæringsevne.

Børn fra 3 til 6 år, træner Kinesisk Børne Qi Gong, som gør, at børnene lærer sig selv at kende og bliver klar over hvem de er, så de bliver skoleklar.

Heltetræning har stor erfaring med at benytte det kinesiske helsebevarende bevægelsessystem Qi Gong. "Qi" betyder livskraft eller livsenergi. "Gong" betyder metode eller teknik. Heltetræningen er ikke blot udvendige bevægelser, men har samtidig fokus på at styrke muskelgrupperne, centralnervesystemet, biokemien og de indre organer.

Heltetræningen stimulerer fantasi og indlæringsevne, der fremmer harmoniske og selvbærende børn, der kan tage vare på egen adfærd.

Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Ydre Helt. “Ydre” fordi børn skal forholde sig til en ydre verden, som de skal lære at navigere og begå sig i, uden at komme til skade eller miste modet.

Dannelsesrejse

Heltetræningen tager børn på en dannelsesrejse igennem deres udviklingstrin:

3 år  - ‘Mig i mig’.  4 år - Mig i dig’. 5 år - ’Mig i det.

Når barnet har styr på det, så har barnet styr på sig selv og er klar til at gå i skole. Det kaldes for skoleklar.  Her kan barnet både tage sig af sine egne behov, andres behov og være en del af en større gruppe.

Heltetræningsprogrammet indeholder også Heltebaner, hvor krop og sansetræning er på højt niveau. Det skaber livstrygge børn, når vi træner heltemod, viljestyrke, ro, nærvær, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

Heltetræningen udfordrer og udvikler børnene på forskellige niveauer. Der bliver taget hånd om både indadvendte og udadvendte børn bl.a. ved at lære om grundfølelserne glæde, vrede, omsorg, sorg (trist) og angst.Angsten er den femte grundfølelse, som børnene skal kende til og få til at fylde mindre.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
391527
lør 23-02-19 10:00
Ordruphallen
Ib Knudsen
12 gange
Kr. 1000