Gravid · Børn · Unge

Heltetræning

Heltetræning

Hvis du er et barn, så har du evnerne til at redde Verden - Ja du hørte rigtigt!!!
Du behøver ikke engang at kunne flyve, have super syn eller superkræfter. Men hvis du har sådanne superkræfter, sejt. Du har faktisk muligheden for at redde Verden med 2 ting, du allerede har: Dine VALG og dine HANDLINGER. Du kan faktisk redde Verden med beslutninger, du vælger, og handlinger du udfører. 

I denne sæsons Heltetræning skal du lære at hente superkræfter fra De 5 Elementer og navigere rundt i Naturen igennem De 4 Årstider. Du skal lære at træde let og varsomt som de oprindelige amerikanere og blive et med dyrene. Du skal komme i harmoni med Naturen som de gamle kinesere og hente ny energi fra himmel og jord. Du skal være Helten i dit eget liv, der i fællesskab med andre Helte finder magiske evner frem til at redde den fantastiske Jordklode, som vi alle sammen bor på. 
Om Heltetræning: Vi har lavet Heltetræning i 15 år, men for første gang vil vi vende blikket mod vores Planet. I denne sæson handler programmet om at redde ”værten i Verden” – for når værten har det godt, altså os Jordboere, ja så har Verden det godt.

Indhold:
• Børnehavebørn 3 - 6 årige træner Kinesisk Børne Qi Gong med ”Den Ydre Helt”. Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Ydre Helt. “Ydre” fordi børn skal forholde sig til en ydre verden, som de skal lære at navigere og begå sig i uden at komme til skade eller miste modet.

• Skolebørn 7 – 12 årige træner Kinesisk Fredskraft Qi Gong med ”Den Indre Helt”. Heltetræningen for dig hedder Den Indre Helt. "Indre" fordi du nu skal lære at lytte indadtil, så du kan tage vare på dig selv, din indre ro, indre adfærd og indre styrke. Du skal derfor lære at kende dig selv, dit særpræg, dit indre, dine kerneværdier. 

• Unge og voksne 15+ træner kinesisk ”Peace power” Qi Gong med ”Den Hele Helt”. Heltetræningen for denne målgruppe hedder Den Hele Helt. ”Hele” fordi unge skal kunne navigere rundt i verden gennem 3 faser. Det indre, det ydre og verden omkring. Der lægges vægt på det hele menneske i alle dets faser.

Forløbet afslutter med en stor fælles Juleafslutning for ALLE, der vil redde Verden!