Gravid · Børn · Unge

Den indre Helt 7-12 år

HELTETRÆNING - DEN INDRE HELT 7 - 12 ÅR

Heltetræningen for dig hedder Den Indre Helt. "Indre" fordi du nu skal lære at lytte indadtil, så du kan lære at tage vare på dig selv, din indre ro, indre adfærd og indre styrke. Du skal derfor lære at kende dig selv, dit særpræg, dit indre og dine kerneværdier. 

Tema : Nice Ninja - Nice Ninja  -  henter inspiration fra superhittet LEGO-Ninjago serien og filmen, filmen Kung Fu Panda, Ninja Turtles og Batman.  Helteskolen har været med til at lave stunt- og stagefight scener til Ninjago-serien og dansen fra LEGO friends. Derfor indgår der mange elementer fra serien. En Ninja har både skygge- og styrkesider.

Heltemod og viljestyrke kommer dybt indefra din kerne, som vi kalder Den Indre Helt. Man kan få øje på Den Indre Helt i sig selv ved at skabe noget på ydersiden.

Til Heltetræning skal du finde styrke fra 4 elementer og 4 grundfølelser vi har i os. Dem skal du lære at balancere i dit indre. Du skal lære at bruge det rigtige element på det rigtige tidspunkt. Når du har fået styr på alle 4 elementer, har du tilsammen det 5 element, Den Indre Helt.

Den Indre Helt gør at du bliver særlig god til det du drømmer om. Har du styr på Din Indre Helt og finder en fin balance mellem det tæmmede og det utæmmede i dig selv. Alle er velkommen.

Indhold: Tema "Nice Ninja", De 4 Temperamenter (barnets særpræg) og De 5 Elementer.

Krop- og sansetræning hentet fra japansk Ninjutsu (Ninjaernes kunst)

Adfærdstræning om bl.a. vedholdenhed, selvkontrol og lære at begå sig.

Ninjabaner, hvor vi træner: heltemod, viljestyrke, tænksomhed, ro, balance og fokus.

 

Cool Stuff: Parkour, Ninjutsu, stunt, dans, sang, Bo-stav, sværd, nunchuks, kastestjerner, rullefald, mentaltræning og mindfulness, mv. 

 

12 gange Heltetræning med afsluttende Heltetest med Heltefest. Hver gang indeholder en ny færdighed.


 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
381541
lør 20-01-18 11:15
Ordruphallen
12 gange
Kr. 1300