Gravid · Børn · Unge

Den indre Helt 7-12 år

HELTETRÆNING - DEN INDRE HELT 7 - 12 ÅR

Heltetræningen for dig hedder Den Indre Helt. "Indre" fordi du nu skal lære at lytte indadtil, så du kan lære at tage vare på dig selv, din indre ro, indre adfærd og indre styrke. Du skal derfor lære at kende dig selv, dit særpræg, dit indre og dine kerneværdier. 

Fortiden i Fremtiden

- En dannelsesrejse i skaberen Leonardo Da Vinci´s fodspor.

I et intenst forløb med innovationslære, skaberkraft og forberedelsen, lærer dit barn at gå fra indskydelse til direkte handling.

Vi henter inspiration fra Fortiden og former vores Fremtid.

Heltetræning er dannelse. Her vil dit barn med afsæt i Renæssancens kunststilarter; Fægtekunst, sang, dans, skuespil og malerkunst, erfare hvordan man tilegner sig færdigheder og viden på rekordtid.

Skaberkraft og innovation

Leonardo Da Vinci er en af Verdens største genier der nogensinde har levet.  En ægte Helt, der skabte innovation til os. De fleste kender ham som maler, men han kunne næsten alt. Han var f.eks. opfinder, krigsingeniør, skulptør,  musiker, bygningsingeniør, videnskabsmand, læge,  alkymist,  scenograf, filosof, forfatter, astrolog, biolog, matematiker og meget mere. Mange ting vi benytter i dag er opfundet af ham. Han kendte til hemmeligheder og hentede inspiration fra naturen.

Selv Superhelten Batman er blevet skabt ud fra en af Da Vinci’s opfindelser, hvor et menneske skulle kunne flyve. I 2019 er det præcist 500 år siden Da Vinci levede og blev starten på en tid vi kalder for Renæssancen.

Et af Da Vinci’s hemmeligheder var ’Det Gyldne Snit’. At åbne sine øjne for det, vil bringe en dybere forståelse for harmonien i altings bevægelse med en æstetik sans og bevidsthedsgørelse for en ydre og indre Verden. Det gamle indre København vil ikke mere være den samme by, når først man får åbnet sine øjne ’Det Gyldne Snit’. Det vil afspejles i hele denne sæson med dannelsesrejsen ’Fortiden i Fremtiden’.

Forløbet vil starte med en grundig og guidet gennemgang med Heltetræneren.

Vi tager udgangspunkt i materialet Den Indre Helt, hvor hver deltager har mulighed for at få sin egen Heltebog. Filosofi og videnskab går hånd i hånd, og afprøves med Mesterlære/ Heltetræneren.

For at træne din hjerne, krop og bevidsthed skal vi på en dannelsesrejse gennem 6 stadier:

  • Udsætte sig selv for noget uforudsigeligt
  • Forståelse og erkendelse for det der opstår
  • Dele sin usikkerhed med hinanden
  • Lære sig selv noget nyt igennem mentaltræning
  • Bruge sin krop. En måde at være til tilstede i Verden på.
  • Gør noget godt for andre

Da Vinci fra Fortiden vil bringe ny viden til dit barn i fremtiden.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
383534
lør 01-09-18 11:15
Ordruphallen
Anne Lise Christiansen
12 gange
Kr. 1300