Motion

Tai Chi | Qigong

Tai Chi forbedrer styrken, balancen og fleksibiliteten

Et Tai Chi kursus kan give dig større fleksibilitet, balance og forbedre din styrke. De forskellige Tai Chi øvelser giver både et større mentalt og fysisk velvære. Det udspringer af en kampkunst, og de mange Tai Chi øvelser udføres i rolige og rytmisk bevægelser. Du vil opnå et styrket immunforsvar og få fornyet energi efter træningen.  

Bearbejd skavanker og lidelser

Vi tilbyder desuden et Qigong kursus, som kan bearbejde skavanker og andre lidelser. Qigong er ligesom Tai Chi en meditativ træningsform, der arbejder med balancen mellem det mentale og fysiske velvære. De forskellige Qigong øvelser henter inspiration fra Østen, såvel som fra Gotvedgymnastik. Ved at kombinere fysisk træning af kroppen og mindfulness, er Qigong en god måde at skabe balance mellem krop og sind.

Læs endnu mere om Qi Gong eller et Tai Chi kursus nedenfor, hvor du kan finde links til undervisernes hjemmesider og mange flere informationer.

Læs mere

Hvor finder jeg kurser i Qigong og Tai Chi?

Vi tilbyder Tai Chi og Qigong i Gentofte, i FOF Huset på Ordrupvej. Du kan se de aktuelle tidspunkter nedenfor.

Tilmelding og kontakt

Du kan tilmelde dig et af FOFs kurser i Tai Chi og Qigong nedenfor, eller i menuen til venstre. Hvis du har spørgsmål, så kan du kontakte FOF Gentofte på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk