Motion

Workshops l Korte forløb

Få forbydelse og motion på et weekendkursus

For dig der gerne vil bruge en weekend på at gå i dybden med en motionsform, tilbyder FOF Gentofte weekend motionskurser hver sæson. Brug en weekend eller et par timer på fordybelse. Se nedenfor hvad vi tilbyder af motionsworkshops.

Motions-workshops – gå i dybden med en motionsform

Vores weekendkurser i motion er lavet for dig der gerne vil gå i dybden med en motionsform. Hvor vores normale kurser varer over flere uger, er vores weekendkurser mere intense, da de foregår over en kortere periode. I denne sæson kan du prøve workshops og weekendkurser som:

  • Stresshåndtering – bliv klogere på din stress og stres signaler. Igennem fysiske og mentale øvelser lærer du at håndtere, og forebygge din stress, så du får mere overskud og ikke lader den tage overhånd.
  • Mindfulness og meditation – skab ro og nærvær gennem praktiske meditationsøvelser. Du lærer om mindfulness og hvad der påvirker vores nærvær i hverdagen.
  • Glad krop bedre liv – bliv klogere på din krop, og giv den et eftersyn. Vi ser på balance, stabilitet, fødder, åndedræt og tanker.

Vores Workshops henvender sig til alle, både begyndere og øvede, så alle kan være med. Vores workshops er giver samtidig en smagsprøve på vores længerevarende kurser, og kan måske inspirere dig til at tilmelde dig et af dem.

Se det aktuelle udvalg nedenfor, og tilmeld dig.

Læs mere

Hvor foregår jeres motionsworkshops?

FOF Gentofte tilbyder weekend motionskurser i FOF-huset på Ordrupvej.  Du kan nedenfor se tidspunkter for holdstart.

Yderligere information

Har du brug for yderligere information, så kan du under hvert motionskursus læse mere om undervisningen og underviseren. Har du brug for yderligere informationer, så kontakt FOF Gentofte på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk