Motion

Motion · Afspænding

Afspænding og motion hos FOF Gentofte

Vi har samlet et spændende udvalg af motions- og træningsformer i Gentofte, og der er noget for enhver smag. Vil du have en stærk og sund ryg? Så tilmeld dig rygtræning. Vil du prøve bodytoning og få sved på panden, finder du det nede i menuen. Hvis vil du have fokus på mavetræning, så klarer vi også den.  

Find det motionskursus der passer dig

I FOF Gentofte kan du tilmelde dig en lang række motionskurser. Du kan træne i naturen, gå til motion for kvinder eller mænd, undgå skader på din skiferie og meget andet. At dyrke motion på aftenskole, kan være godt for din krop. Mange oplever problemer med spændinger i kroppen, hvilket giver hovedpine og spændinger. et kursus i motion kan hjælpe dig med at få styrket kroppen og fjernet spændingerne.Et kursus i motion og afspænding hos FOF Gentofte har mange fordele:

  • Øget styrke i kroppens muskelgrupper
  • Mindre spændinger i kroppen
  • En øget puls og forbedret kondition
  • Bedre balance og koordination

på motionsholdene arbejder vi med de store muskelgrupper, og får pulsen op. Du får på trænet hele kroppen igennem, fra inderst til yderst. Du får samtidig mere energi og overskud samt et smil på læben under træningen.

Så hvis du gerne vil komme i form og få en stærkere og sundere krop, skal du tilmelde dig nedenfor.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen på disse motionskurser?

Vores afspændingshold starter med opvarmning, efterfulgt af øvelser for både led og muskler. Alle kurserne afsluttes med afspænding og udstrækning. Du får arbejdet med hele kroppen i takt til musikken.

Hvem kan deltage på jeres motions- og afspændingskurser?

FOF Gentofte tilbyder kurser i motion- og afspænding for alle, uanset køn og baggrund.

Hvor foregår jeres afspændings- og motionskurser?

Vi tilbyder kurser i motion og afspænding i Gentofte, i FOF-Huset på Ordrupvej. De aktuelle tidspunkter kan du se under de enkelte hold. Her kan du også læse mere om træningen, samt tilmelde dig.

Tilmeld dig i dag

Hvis ud gerne vil vide mere om at styrke kroppen og slippe af med spændingerne, er kurserne noget for dig.