Motion

Ski | golf

Motion for skiløbere og golfspillere

Det er vigtigt at holde kroppen og formen ved lige, uanset om du skal spille golf eller stå på ski. FOF Gentofte tilbyder kurser i motion for skiløbere og golfspillere, så formen holdes ved lige.  Du kan se de aktuelle hold nedenfor, eller læse mere om kurserne.

Motion for golfspillere

Er du golfspiller, er det vigtigt at holde formen ved lige hen over vinteren. På motionskurset vil du få styrket og smidiggjort kroppen og få arbejdet med bevægelserne og udholdenheden. Øvelserne vil fokusere på de bevægelser du gør dig i løbet af golfspillet, som kan have betydning for f.eks. kraften i dit sving.

Motion før skituren

Hvis du skal på skitur, er det vigtigt at kroppen er klar til motionen. På kurset vil vi styrke kroppen med fokus på lår og benmuskler, så du får bedre udholdenhed og ikke ”går kold” i løbet af dagen. Ved at træne musklerne, og holde formen ved lige, undgår du også eventuelle fald. Ved at deltage på et motionskursus for skiløbere, kan du køre mere sikkert på løjperne.

Læs mere

Hvor foregår undervisningen i motion for skiløbere og golfspillere?

FOF Gentofte tilbyder motion for golfspillere og skiløbere i FOF Huset på Ordrupvej. Du kan nedenfor se de aktuelle tidspunkter for holdstart.

Yderligere information om kurserne

Under selve kurserne kan du læse mere om motion for skiløbere og motion for golfspillere, og du kan tilmelde dig.

Så hvis du gerne vil forbedre din form og sikre du er klar til golfturen eller skituren, er det disse motionshold du skal tilmelde dig. Har du brug for yderligere information, så kontakt FOF Gentofte på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk