Motion

Dans

Lær at danse med FOF Gentofte

At danse er at leve.Man bliver glad af at gå til dans og så er det god motion og styrke til kroppen. Hos FOF Gentofte kan du gå til Latin dance mix, Zumba og Dans med Parkinson. Vælg en af vores mange dansehold og få et smil på læben.

Danseundervisning i Gentofte – at danse er at leve

Dans er en god motionsform der styrker kroppen og gør en glad. Gå til danseundervisning i Gentofte, og lære forskellige stilarter at kende.

Lær at danse zumba og bevæg kroppen

Når du danser, styrker du kroppen, koordinationen samt konditionen. Du får en glæde ved at bevæge dig til rytmisk musik, som giver et mentalt overskud. Man bliver simpelthen glad af at danse. Hver sæson tilbyder FOF Gentofte forskellige former for undervisning i dans:

  • Latin Dance Mix – en træningsform der minder om zumba, med mere fokus på rytme og dansetrin. Dansen er en blanding af sydamerikanske danse, og fylder dig med energi og livsglæde.
  • Zumba – Zumba er en motionsform med fokus på rytme, koordination og dansetrin. Den bygger på bl.a. Samba dans. Du får pulsen op, smil på læben mens du bliver fyldt med energi og gode danserytmer.

Så uanset om du er til lantinamerikanske rytmer eller mere til intens dans og sved på panden, er der et dansehold til dig.

Læs mere

Hvem kan deltage i danseundervisningen?

Vi tilbyder undervisning i dans for begyndere og øvede. Alle kan være med til vores undervisning i dans. Det kræver ikke nogen forudsætninger at begynde, ud over viljen og lysten til at danse.

Hvor kan jeg gå til danseundervisning?

Du kan gå til vores danseundervisning i Gentofte. Vi afholder både undervisning i dans i FOF-Huset på Ordrupvej og Kildeskovshallen. De aktuelle holds tidspunkter kan du se nedenfor. Vi sørger for at holde dem opdateret. Nogle af vores hold har løbende tilmelding.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det helt rigtige hold til dig, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 3963 7010 eller mail fof@fof-gentofte.dk.