Førstehjælp

førstehjælpskursus i Gentofte. Lær at redde liv med FOF Gentofte

Individuelle kurser i førstehjælp – Lær at redde liv

Et førstehjælpskursus er vigtigt, da det kan redde liv. Mange har måske tidligere, i forbindelse med kørekortet, taget et førstehjælpskursus og andre har måske aldrig taget et. På FOF Gentoftes førstehjælpskursus lærer du hvordan man hjælper et menneske i nød, i tiden før ambulancen kommer.

Lær at redde liv på førstehjælpskursus på aftenskole

Hos FOF Gentofte arrangerer vi individuelle førstehjælpskurser. Det kan være for dig og dine kolleger, for familien hvis I er nybagte forældre eller for dig og dine venner.

Du vil på kurset i førstehjælp lære en række teknikker og redskaber, som bruges i forbindelse med førstehjælp. Du vil således lære hvad man gør ved forbrændinger, en hjernerystelse, et brækket ben og hvordan man giver hjertemassage og kunstigt åndedræt. Videre kan du lære hvordan man lægger forbindinger, standser store blødninger og bruger en hjertestarter. Vi har tilknyttet kyndige undervisere, der sikrer du får den bedste undervisning og vejledning.Du vil modtage et førstehjælpsbevis efter kurset.

Ring og få et tilbud på førstehjælpskursus i Gentofte

Du er velkommen til at kontakte os, for at høre mere og hvad prisen er på et førstehjælpskursus på aftenskole hos FOF. Kontakt konsulent Rikke Rosenbjerg på: mail: rr@fof-gentofte.dk eller tlf: 3963 7010 for yderligere information.