Foredrag og debat

Aktuelle foredrag og spændende arrangementer

Hver sæson kan du hos FOF Gentofte opleve mange inspirerende foredrag. Mød eksperterne og ildsjælene, der brænder for deres emner og ved hvad de taler om. Du kan møde aktuelle foredragsholdere i en række spændende foredrag og arrangementer, indenfor emner som mennesker og samfund, sundhed og livsstil, kultur, kunst og litteratur.

Kom til foredrag med de kendte foredragsholdere

I denne sæson kan du komme til foredrag med Petra Nagel, en vigtig stemme i debatten om kropshad og jagten på den perfekte krop eller til foredrag med Magrethe Vestager, der som konkurrencekommisær i EU har stået bag de store sager mod Google og Apple i Irland.  For fodboldinteresserede er der også foredrag med Preben Elkjær, en af de store profiler på 80’ernes landshold.

Læs mere

Altid mange spændende foredrag

I FOF Gentofte går vi efter foredrag der kan oplyse, inspirere og udvide ens horisont. Vi bestræber os på at få fat på mange aktuelle foredragsholdere, de mere kendte og lidt mindre, for at tilbyde noget for enhver smag. Vi udvælger altid aktuelle emner til vores foredrag og debatarrangementer.  Vores foredrag afholdes i Gentofte, Dyssegård, Hellerup, Charlottenlund og Klampenborg.

Du kan læse meget mere om vores foredrag nedenfor, eller tilmelde dig til et, eller flere, af dem.

Foredrag og debat

Café | Højskole | Kultur

Foredrag og debat

Mennesker | samfund

Foredrag og debat

Sundhed | Livsstil

Foredrag og debat

Økonomi og aktiehandel

Foredrag og debat

Litteratur| Musik | Teater

Foredrag og debat

Kunst

Foredrag og debat

Haven