Foredrag og debat

Litteratur | Musik | Teater

Bliv klog på musik, teater og nye forfattere på vores litteraturkursus

For dig, der er interesseret i teater, musik og at læse litteratur, tilbyder FOF Gentofte et musikoplevelser, teaterture, formidling af teater og litteraturkursus. Så hvis du vil blive klogere på den aktuelle litteratur, scenekunst og musik er disse kurser noget for dig. Se mere i menuen til venstre, eller læs videre nedenfor.

Aktuel litteratur – bliv klogere på samtiden

Hvis du er interesseret i at læse og diskutere bøger er vores litteraturkursus noget for dig. Her vil vi læse alt fra store klassikere til aktuel litteratur. Du vil blive præsenteret for en række spændende bøger, som kan inspirere dig til videre læsning.

Mød aktuelle forfattere

Du kan også møde flere aktuelle forfattere til debat og foredrag om deres liv, karriere og forfatterskab. I efteråret kan du møde Claus Dalby, Jakob Buch-Jepsen, Jussi Adler-Olsen, Tom Buk-Swienty. 

Læs mere

Yderligere information

Du kan få mere information om undervisningen under de enkelte hold. Vi afholder kursus i Gentofte, i FOF-huset på Ordrupvej. Du kan få mere information om kurserne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål til vores kursus i litteratur, kan du altid kontakte FOF Gentofte på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk.