Foredrag og debat

Mennesker | samfund

Foredrag om mennesker og samfund – bliv klogere på samfundet med FOF

I vores foredragsrække, mennesker og samfund, er fokus på det samfund der omgiver os. Du vil møde aktuelle foredragsholdere der har gjort sig bemærket i samfundet, og samfundsfaglige emner der er værd at oplyse om.

Aktuelle foredrag hver sæson

Ud over foredrag med Magrethe Vestager, så tilbyder FOF Gentofte denne sæson, på fire spændende foredrag i denne foredragsrække. Preben Elkjær vil fortælle om sit liv som fodboldspiller på landsholdet i 80’erne. Du kan høre mere om den fantastiske menneskehjerne og hvad der påvirker den eller høre mere om problemer med forkerte kropsidealer og selvhad, i foredraget med Petra Nagel. Til sidst har vi også foredrag om klimaet, og hvor galt det egentlig står til, samt foredrag om den personlige fortælling og hvordan den påvirker vores selvopfattelse.

Læs mere

Hvor afholder vi foredrag om mennesker og samfund?

Vi afholder foredrag i Gentofte, på både Gentofte Hovedbibliotek, Ordrup Gymnasium og Kildeskovshallen. De aktuelle placeringer for det enkelte foredrag, kan du se nedenfor. Vi sørger for at opdatere løbende. 

Du vil til enhver tid kunne se på det aktuelle program her på siden, hvor du også kan tilmelde dig et af vores foredrag.