Foredrag og debat

Mennesker | samfund

Foredrag om mennesker og samfund – bliv klogere på samfundet med FOF

Vi lægger løbende nye foredrag i foråret 2019 på denne side. 

I vores foredragsrække, mennesker og samfund, er fokus på det samfund der omgiver os. Du vil møde aktuelle foredragsholdere der har gjort sig bemærket i samfundet, og samfundsfaglige emner der er værd at oplyse om.

Aktuelle foredrag hver sæson

Ud over foredrag med Karen-Marie Lillelund, så tilbyder FOF Gentofte i den kommende efterårs-sæson, flere spændende foredrag. Simon Krohn kickstarter efterårssæsonen med sit foredrag om yoga og ideerne bag. Simon betegnes som een af Danmarks bedste yoga-udøvere. Du kan høre mere om den fantastiske menneskehjerne og hvordan dens præstationer allerede nu kunstigt kan påvirkes. Du skal også møde Jesper Bergstrøm i et foredrag sprængfyldt af energi om kropssprog og hvordan vi virker på andre. Der er mange flere foredrag - du kan tilmelde dig nedenfor.

Læs mere

Hvor afholder vi foredrag om mennesker og samfund?

Vi afholder foredrag i Gentofte, på både Gentofte Hovedbibliotek, Ordrup Gymnasium og Kildeskovshallen. De aktuelle placeringer for det enkelte foredrag, kan du se nedenfor. Vi sørger for at opdatere løbende. 

Du vil til enhver tid kunne se på det aktuelle program her på siden, hvor du også kan tilmelde dig et af vores foredrag.