Foredrag og debat

Claus Holm

En go aften med Claus Holm

Mænd, mad og kærlighed

Claus Holm i samtale med Michèle Bellaiche.

Kokken Claus Holm er kendt for sin unikke personlighed og fabelagtige evne til at få hverdagsmad til at smage som en Michelin ret. Han har flere gange lavet mad til Hendes Majestæt Dronningen, har drevet en toprestaurant og udviklet sin egen køkkenserie. Han har altid været drevet af passion og af at skabe et sammenhold med alle slags mennesker. Han laver bl.a. mad sammen med udviklingshæmmede og plejehjemsbeboere, fordi han mærker, at de giver ham nærvær og ægte værdi.
Men Claus Holms mange bolde i luften har også været tæt på at koste ham livet, og bag den muntre facade gemmer der sig en mere alvorlig side.
I denne hudløst ærlige og livsbekræftende samtale med Michèle Bellaiche fortæller han om livets op- og nedture krydret med sjove anekdoter fra sit liv bag gryderne, og om hvordan en bakke tabte, maste kartofler gik hen og blev en yndlingsret i Kongehuset.
Claus Holm glæder sig til at komme i dialog, for han har mærket, hvor givende det er, når man tør dele både succes og sårbarhed med andre mennesker. Han udlover i øvrigt et madlavningskursus til 2 personer med mad/vin til den, der stiller aftenens bedste spørgsmål!

Torsdag kl. 19.00-20.30 
19/9 
150,- 
Gentofte Hovedbibliotek 

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
391007
tor 19-09-19 19:00
Gentofte Hovedbibliotek
1 gange
Kr. 150