Foredrag og debat

De 5 Tibetanere, træning for krop og sjæl

De 5 Tibetanere - træning for krop og sjæl

Ullamai Rose Danielsen

De 5 Tibetanere har deres oprindelse i Tibet, hvor de blev praktiseret af de tibetanske munke og lamaer for at styrke og smidiggøre kroppen. De 5 Tibetanere er 5 enkle og kraftfulde yogalignende energiøvelser, som virker vitaliserende og foryngende på både krop og sjæl. 
Du vil hurtigt opleve, hvordan din krop bliver stærkere og mere smidig, din hjerne bliver bedre til at fokusere og være nærværende, og din evne til fordybelse og indre ro styrkes.
De 5 Tibetanere er for alle uanset alder. Alle kan være med. De er lette at lære. De behøver ingen speciel filosofi for at virke.  Bare en lille daglig tidsinvestering på 5-30 min. er alt, hvad du behøver for at få det optimale udbytte. Øvelserne kræver meget lidt plads, ingen speciel påklædning, så du kan have dem med dig overalt, f.eks. når du rejser, idet du selv er redskabet.
Det er enkelt – det er hurtigt – det virker.

Kom og lad dig inspirere at dette introduktionsforedrag hvor du både får et indblik i teorien bag øvelserne og teknikken samt mulighed for at prøve De 5 Tibetanere på egen krop.

Husk at medbringe bevægelsesvenligt tøj.

Lad dig inspirere her