Film | Foto | IT

Foto, film og IT kurser - bliv end bedre fotograf og IT-bruger med FOF Gentofte

FOF Gentofte tilbyder kurser til alle, der gerne vil være bedre til at arbejde med hjemmesider og lave din egen blog. Er du interesseret i at lære dit kamera at kende i stedet, så tilbyder vi også et kursus i film og foto. Vi tilrettelægger undervisningen så alle kan være med. Vil du producere din egen og personlige film, kan vi tilbyde undervisning på et lille hold med prisbelønnet instruktør og fotograf.

  • Hjemmeside / blog – For dig der gerne vil lære at sætte din egen hjemmeside eller blog op i Wordpress. Her lærer du at styre og opdatere den, for at du i sidste ende selv kan arbejde videre med den

Kursus i Fotografi - fotokursus

Vores fotokurser hjælper dig med at forstå dit spejlreflekskamera. Du lærer at bruge kameraet, forstå dets opbygning og hvordan du tager billeder med automatiske programmer samt manuelt indstillede programmer. Du lærer at forstå dit kamera og dermed tage bedre billeder. vores fotokursus er for begyndere, som gerne vil lære at tage bedre billeder.

Kursus i film-produktion

Nikolai Østergaard hjælper dig til at finde din personlige stil og skabe din personlige film. Læs mere om kursus i film produktion nedenfor.

Læs mere

Praktiske oplysninger om vores Wordpress-kursus og fotokursus

Vi afholder IT kurser, filmkurser og fotokurser i Gentofte, i FOF-huset på Ordrupvej. De aktuelle tidspunkter kan du se under det enkelte hold. Du kan få mere information om de enkelte hold i menuen til venstre, hvor du også kan tilmelde dig.

Egen PC eller Mac medbringes. På kurser i foto og produktion af film medbringes eget udstyr. Der må påregnes udgift til undervisningsmateriale, kr. 50 pr. person.

Har du spørgsmål til et IT-kursus eller et foto-kursus?

Du er altid velkommen til at kontakte FOF Gentofte på tlf 3963 7010 eller på mail: fof@fof-gentofte.dk, hvis du har et spørgsmål.

Film | Foto | IT

Wordpress

Film | Foto | IT

Foto og film