Friluftsliv

Friluftsliv i FOF Gentofte

Kurser indenfor friluftsliv – for alle, der elsker udendørs aktiviteter

FOF Gentofte tilbyder en række kurser til dig, der er eller vil være aktiv på vandet eller i haven. Vi har samlet en række kurser indenfor sejlads og havearbejde. Læs mere nedenfor eller tilmeld dig under et af holdene i menuen til venstre.

Kursus i havearbejde – design din drømmehave 

Har du grønne fingre, og vil du gerne designe din drømmehave? FOF Gentoftes havekurser giver mulighed for at få dine drømme opfyldt. Vores havekurser sætter fokus på plantevalg og at designe drømmehaven. 

Så hvis du er interesseret i at få det optimale ud af haven, lære hvordan man indretter den bedst og tegner den ud fra professionelle principper, så er FOFs havekurser noget for dig. Vi afholder kurserne i havearbejde i Gentofte på Ordrupvej 60.

Kurser i sejlads – lær at sejle 

I FOF Gentofte kan du lære at sejle på vores navigationskurser, gastekurser, yachtskipperkursus.Du vil på kurserne blandt andet kunne lære navigation, sikkerhed og søret, samt lære tidevandet at kende på et særligt tidevandskursus.

Vi tilbyder også kurser, der hjælper dig med den praktiske eller teoretiske del af duelighedsprøven. Har du taget den praktiske del af duelighedsprøven kan du komme med på vores sejlerkursus og få titlen Yachtskipper af 3. grad. FOF Gentoftes kurser i sejlads afholdes i Skovshoved Havn eller i FOF-huset på Ordrupvej.

Læs mere

Kursus i jagttegn - forberedelse til eksamen

Vil du erhverve dig gyldigt jagttegn. På et jagttegnskursus i FOF Gentofte vil en autoriseret underviser i jagttegn forberede dig til eksamen i foråret 2020. Du kommer igennem pensum til eksamen, men må forvente at bruge tid også derhjemme for at forberede dig til eksamen. Kursus i jagttegn foregår på Ordrupvej 60 i FOF Gentoftes lokaler og på skydebane. 

Se vores aktuelle kurser i  friluftsliv

Vi holder hjemmesiden opdateret med de aktuelle kurser i friluftsliv og sejlads, og du kan læse mere under de enkelte hold.Så hvis du gerne vil have en aktiv fritid, eller dyrke sunde fritidsinteresser, kan du tilmelde dig et af kurserne. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk

Have | Sejlads | Jagttegn

Jagttegn

Have | Sejlads | Jagttegn

Haven

Have | Sejlads | Jagttegn

Navigation og sejlads