Have | Sejlads | Jagttegn

Jagttegn

Jagttegn

Som jæger i Danmark skal du have gyldigt jagttegn. Dette kursus er en forberedelse af deltagere, der ønsker at gå til eksamen og erhverve sig jagttegn. På kurset kommer du igennem pensum sammen og der bliver tid til repetition.

Underviser Filip Nielsen skriver:

Velkommen til kursus i vildt og jagt 2019/ 20
Her på holdet vil vi læse og arbejde med det obligatoriske pensum, der fører frem til den af Naturstyrelsen godkendte jagtprøve i Danmark. 
Jeg er 47 år gammel, læreruddannet og har undervist i mange år. Jeg har taget Danmarks Jægerforbunds jagttegnsunderviser-uddannelse. 
Dermed har jeg faglig indsigt i både våben- og jagtlovgivning og med denne uddannelse blev min interesse for alvor vakt for dyrelivet i Danmark. Det er en stor og måske lidt krævende, men også meget spændende disciplin i jagtfaget. 

Kort sagt: Vi har meget at lære på kurset. Til gengæld belønnes alle forhåbentligt med et jagttegn hver, når det er forbi. Og heldigvis skal vi ikke kun sidde på skolebænken. Vi skal også ud at gå lidt og lære afstandene til vildtet at kende. Og ikke mindst skal vi på skydebanen og lære vores haglbøsser nærmere at kende. 
Jeg glæder mig til at komme igang med et nyt hold i efteråret 2019.

Knæk, og bræk!
Filip

 

Praktiske oplysninger

Pris er inkl. undervisning, men ekskl. øvrige udgifter til blandt andet materialer og prøvegebyr. Besøg på skydebane (3-5 gange) er inkl. i de planlagte 20 mødegange. Datoerne på skydebane i Nordsjælland oplyses ved undervisningens start og vil foregå i foråret 2020 enten fredag eftermiddage eller en dag i en weekend. Eksamen foregår i foråret 2020.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
394301
man 21-10-19 19:00
FOF-Huset
Filip Nielsen
20 gange
Kr. 2995