Grøndahl

En historisk aften i Erichsens Palæ

En historisk aften i Erichsens palæ


Med dansk 1800-talshistorie, 2000-årige italienske perspektiver og italiensk vinsmagning præsenteret af to eksperter, Danske Banks Peter Clemensen og  forfatteren Anders Grøndahl.  Dette er en enestående mulighed for at besøge et af Europas bedst bevarede købmandshuse og opleve såvel den dramatiske danmarkshistorie fra begyndelsen af l800-tallet som den lige så spændende antikke italienske og græske oldtidshistorie.

Normalt er Erichsens Palæ i København, som ejes af Danske Bank, lukket for offentligheden.

Men vi har fået mulighed for at arrangere en specialaften i det enestående palæ, opført af storkøbmanden Erich Erichsen.
Her kan man bl.a kan opleve 1800-tallets berømte franske dekorationsmestre udfolde deres version af det antikke Rom, Italien og Grækenland.
Bankens ekspert, Peter Clemensen, vil fortælle om palæets opførelse og om Danmark i den dramatiske samtid med Slaget på Reden, Københavns bombardement, Napoleonskrigene og om palæets unikke væg-og loftdekorationer.

Efter rundvisningen vil Anders Grøndahl stå for den italienske vinsmagning og knytte trådene til Italiens inspirerende verden med vin, kunst, historie og den særlige livsstil, som man finder i landet. Under denne smagning vil der blive serveret et par italienske godbidder.

Prisen inkluderer rundvisning og vinsmagning med et par italienske godbidder.


Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
tir 27-09-16 17:00
Anders Grøndahl
0,01 lekt.
Kr. 265