Håndarbejde

Inspirerende kurser i håndarbejde hos FOF Gentofte

Er du interesseret i håndarbejde, eller vil du gerne lære at blive bedre til det? FOF Gentofte tilbyder en række spændende kurser indenfor håndarbejde. På vores håndarbejdskurser kan du lære at brodere, sy eller lære at strikke.

Kurser i håndarbejde – lær at sy, strikke eller hækle

Vores kurser i håndarbejde er for alle med interesse for at sy, strikke eller på anden måde arbejde med tekstiler. Kurserne giver mulighed for at kunne forbedre de teknikker du har lært, eller mulighed for at lære nye håndarbejdsteknikker. Der vil være, hver sæson, kurser i broderi, strikning, syning og hækling. Der vil således være noget for dig, uanset din interesse eller dit niveau.

På vores kurser i hækling kan du lære at hækle oldemorfirkanter. Hvis du er mere til at sy, tilbyder vi flere forskellige syhold for øvede og begyndere. Er du mere til mode og perfektion? Så skal du deltage på vores kursus i Haute Couture. Her vil vi arbejde med stofvalg og tilskæring og du kan lave dit eget fest- og hverdagstøj. 

Læs mere

Tilmeld dig et håndarbejdskursus i dag

På alle kurserne får du kyndig vejledning, uanset om du er nybegynder eller øvet. Vores undervisere er uddannede i f.eks. maskinstrik eller har erfaring fra designskoler. Du vil derfor få kyndig vejledning og kunne lære nye teknikker eller blive bedre til dem du kender. Der vil være noget for alle, bare du har interesse for håndarbejde.

Alle vores kurser i håndarbejde er i Gentofte på kulturskolerne eller i FOF-Huset i Ordrup. Du kan se de aktuelle placeringer under de enkelte hold. Læs om de forskellige håndarbejdskurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig allerede i dag. Har du spørgsmål til et af vores kurser i håndarbejde, er du altid velkommen til at kontakte FOF Gentofte på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk eller underviserne.

Håndarbejde

Garnfarvning

Håndarbejde

Hautecouture

Håndarbejde

Syning