Håndarbejde

Inspirerende håndarbejdskurser i FOF Gentofte

Er du interesseret i håndarbejde, eller vil du gerne lære at blive bedre til det? FOF Gentofte tilbyder en række spændende kurser  indenfor håndarbejde. På vores forskellige håndarbejdskurser kan du lære at brodere, sy eller lære at strikke.

Kurser i håndarbejde – begyndere som øvede

Vores kurser i håndarbejde er for alle med interesse for at sy, strikke eller på anden måde arbejde med tekstiler. Vores kurser giver mulighed for at kunne forbedre de teknikker du har lært, eller mulighed for at lære nye håndarbejdsteknikker. Der vil være noget for dig, uanset dit niveau.

På vores kurser i hækling vil du kunne lære at hækle a la Sophie Digard eller få introduktion til Jacquardhækling.Hvis du er mere til at sy, tilbyder vi flere forskellige syhold for øvede og begyndere.Du kan komme med på et weekendkursus i maskinstrik, hvor der arbejdes med at udnytte maskinens forskellige funktioner, og der strikkes huer og tørklæder.

Er du mere til mode og perfektion? Så skal du deltage på vores kursus i Haute Couture. Her vil vi arbejde med stofvalg og tilskæring. lær at lave dit eget festtøj og hverdagstøj. Læs mere

Tilmeld dig et håndarbejdskursus i dag

På alle kurserne får du kyndig vejledning, uanset om du er nybegynder eller øvet. Vores undervisere er uddannede i f.eks. maskinstrik eller har erfaring fra designskoler. Du vil derfor få kyndig vejledning og kunne lære nye teknikker eller blive bedre til dem du kender. Der vil derfor være noget for alle, bare man har interesse for håndarbejde. Alle vores kurser i håndarbejde er i Gentofte på kulturskolerne.

Læs om de forskellige håndarbejdskurser nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig allerede i dag. Har du spørgsmål? kontakt FOF Gentofte eller en af underviserne om kurser i håndarbejde.

Håndarbejde

Broderi

Håndarbejde

Hækling

Håndarbejde

Strik

Håndarbejde

Hautecouture

Håndarbejde

Syning