Have | Jagttegn | Sejlads

Friluftsliv i FOF Gentofte

Kurser indenfor friluftsliv – for alle, der elsker udendørs aktiviteter

FOF Gentofte tilbyder en række kurser til dig, der er eller vil være aktiv på vandet eller i haven. Vi har samlet en række kurser indenfor sejlads og havearbejde. Læs mere nedenfor eller tilmeld dig under et af holdene i menuen til venstre.

Kursus i havearbejde – design din drømmehave 

Har du grønne fingre, og vil du gerne designe din drømmehave? FOF Gentoftes havekurser giver mulighed for at få dine drømme opfyldt. Vores havekurser sætter fokus på plantevalg og at designe drømmehaven. 

Så hvis du er interesseret i at få det optimale ud af haven, lære hvordan man indretter den bedst og tegner den ud fra professionelle principper, så er FOFs havekurser noget for dig. Vi afholder kurserne i havearbejde i Gentofte på Ordrupvej 60.

Kurser i sejlads – lær at sejle 

I FOF Gentofte kan du lære at sejle på vores navigationskurser, gastekurser, yachtskipperkursus.Du vil på kurserne blandt andet kunne lære navigation, sikkerhed og søret, samt lære tidevandet at kende på et særligt tidevandskursus.

Vi tilbyder også kurser, der hjælper dig med den praktiske eller teoretiske del af duelighedsprøven. Har du taget den praktiske del af duelighedsprøven kan du komme med på vores sejlerkursus og få titlen Yachtskipper af 3. grad. FOF Gentoftes kurser i sejlads afholdes i Skovshoved Havn eller i FOF-huset på Ordrupvej.

Jagttegn – lær at begå dig i naturen

For dig, der gerne vil gå på jagt og tage jagttegn, tilbyder vi et jagttegnskursus. Her vil du lære om naturen i form af biologi samt at kende de forskellige former for vildt. Du vil samtidig lære om sikkerhed, skydning og skudteknik. 

Læs mere

Se vores aktuelle kurser i  friluftsliv

Vi holder hjemmesiden opdateret med de aktuelle kurser i friluftsliv og sejlads, og du kan læse mere under de enkelte hold.Så hvis du gerne vil have en aktiv fritid, eller dyrke sunde fritidsinteresser, kan du tilmelde dig et af kurserne. Har du spørgsmål, så kontakt os på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk

Have | Jagttegn | Sejlads

Haven

Have | Jagttegn | Sejlads

Jagttegn

Have | Jagttegn | Sejlads

Navigation og sejlads