Kreativt og Blomster

Kreative kurser og værksteder i Gentofte

FOF Gentofte har samlet en lang række kreative kurser indenfor blomsterbinding, smykkeværksted, keramik, emalje-kobber og make up. Se hvilke kreative kurser i Gentofte, vi tilbyder nedenfor.

Kurser i Blomster og blomsterbinding

Interesserer du dig for blomster? kan du komme med på et af vores kurser i blomsterbinding. Her vil vi arbejde med forskellige af sæsonens blomster, hvor vi binder buketter, kranse og laver flotte dekorationer.

Sølvværksted og emalje på kobber – gamle kunstarter og håndværk

I FOF Gentofte kan du prøve kræfter med forskellige gamle håndværk. På sølvværkstedet kan du få lavet dine egne smykker og kæder med individuel rådgivning. Du kan ogsåarbejde med emalje på kobber, så du kan prøve kræfter med et gammelt håndværk.

På andre af vores kreative værkstedskurser kan du lave dine egne armbånd, med grønlandske og japanske perler. Kurserne er for både børn og voksne, og dermed perfekt for f.eks. mor og datter.

Læs mere

Kreative kurser for alle

FOF Gentofte giver mulighed for at børn og voksne kan dygtiggøre sig indenfor en lang række fag. Med udvalget af kurser, giver vi mulighed for at alle kan prøve kræfter med maling, tegning eller andre kreative fag. De aktuelle fag kan du se i vores katalog, eller her på hjemmesiden.

Hvor kan jeg komme til tegning og maling?

Du kan gå til blomsterbinding, tegning, maling i Gentofte. Vi byder dig velkommen i FOF-huset i Ordrup.Har du spørgsmål om nogle af vores kreative kurser, kan du altid kontakte os.

Kreativt og Blomster

Blomster

Kreativt og Blomster

Emalje på kobber

Kreativt og Blomster

Keramik

Kreativt og Blomster

Sølvværksted