Kreativt og Blomster

Blomster

Lav flotte dekorationer og buketter på et kursus i blomsterbinding

Hvis du interesserer dig for blomster og dekorationer, tilbyder FOF Gentofte forskellige kurser i blomsterbinding. Her kan du få afprøvet dine kreative evner og skaber smukke dekorationer. Kurserne er for alle der gerne vil blive klogere på at sammensætte sæsonens blomster.Er du interesseret, så læs videre eller tilmeld dig nedenfor.

Blomsterbinding for alle

I FOF Gentofte tilbyder vi en række kurser i blomsterbinding, hvor du kan arbejde med sæsonens blomster. Du lærer at binde en flot blomsterbuket, lave blomsterdekorationer i oasis, kranse til døren eller bordet. Det er kun fantasien der sætter grænser. Vi har kurser i blomsterbinding i løbet af sæsonen, hvor der vil være fokus på både efterårsblomster og juleblomster. Du får lært teknikker til at skabe flotte blomsterdekorationer til hverdag og fest. Bliv inspireret til at pynte hjemmet op med flotte blomster i sæsonens flotte farver.

Læs mere

Hvordan foregår undervisningen?

Du laver flotte dekorationer sammen med andre blomsterinteresserede. Her vil I lære mere om teknikkerne bag forskellige design, opsatser og dekorationer og sæsonens skiftende materialer. Det vil således være en blanding af praktisk erfaring kombineret med teori.

Hvor foregår kurserne i blomsterbinding?

FOF Gentofte tilbyder blomsterbindingskurser i Hellerup og i Gentofte. De aktuelle tidspunkter kan du se under hvert hold.

Tilmelding til blomsterkurserne

Du kan tilmelde dig nedenfor, eller under selve kurset. Her kan du også læse mere om undervisningen. Hvis du har spørgsmål, kan du altid kontakte FOF Gentofte på tlf: 39637010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk