Kreativt og Blomster

Emalje på kobber

Kursus i Emalje på kobber

Du kan prøve kræfter med det gamle håndværk at lave emalje på kobber, på et af FOF Gentoftes kreative værkstedskurser. Du lærer at lave dine egne skåle, smykker eller relieffer. Kurset er for alle der er interesserede. Er du nysgerrig? Så tilmeld dig nedenfor.

Lav flotte skåle, relieffer eller smykker

Så langt tilbage som år 1300 før Kristi fødsel har man kendt til at smelte emalje fast på metal. Emaljepulver, som er knust glas, lægges på kobber og brændes ved 800-900 grader i 3-5 minutter. Efter afkøling gentages processen adskillige gange, indtil det bedste farvespil er opnået.

På et kursus i at lave emajle på kobber, sørger vi for at brænde tingene på stedet, så du kan se effekten i løbet af undervisningen. Kurserne i emalje på kobber er for alle, både begyndere og øvede. Begyndere vil lære teknikkerne at kende nok til, at de kan komme i gang fra første dag. For øvede vil der være mulighed for at arbejde med forskellige mønstre og former, så du kan få en bedre føling med teknikken.

Læs mere

Hvem kan deltage på værkstedskurset?

Vores kursus i emalje på kobber er for begyndere og øvede. Alle der er nysgerrige på at lære dette håndværk at kende, kan tilmelde sig.

Hvor afholdes kurset i emalje på kobber?

Vi afholder emalje på kobber værkstedskursus i Hellerup, på kulturskolerne. Du kan se tidspunkt for undervisningen nedenfor.

Yderligere information

Du kan læse mere om dette værkstedskursus nedenfor. Her kan du læse mere om undervisningen og underviseren. Du kan også tilmelde dig nedenfor, hvis du er interesseret.