Kreativt og Blomster

Sølvværksted

Sølvværkstedskursus - lær at lave flotte sølvsmykker

På dette kursus i sølvarbejde kan du lave dine helt personlige smykker efter eget design. Du kan lave alt fra halskæder, armbånd til øre- og fingerringe. Kurset er for alle, begyndere og øvede. Tilmeld dig nederst på siden.

Lav nye flotte smykker eller frisk de gamle op

Formålet med dette sølvværksted er at lære alt om smykkefremstilling. Du lærer at save, lodde i sølv og file for at fremstille forskellige smykker. Du vil få individuel rådgivning undervejs, og du behøver ikke at have kendskab til håndværket i forvejen, da det nødvendige værktøj kan lånes hos læreren. Hvis du har gamle smykker, som er i stykker eller bare ikke bruges mere, så tag dem med. Måske kan de repareres eller bruges til at skabe et nyt og spændende smykke. Hvis du ikke har gamle sølvsmykker, og gerne vil arbejde i ægte sølv, kan sølv købes hos underviseren.

Kom og brug et par weekender på en ny og spændende hobby!

Læs mere

Hvem kan deltage i undervisningen?

Alle kan deltage på vores kursus i sølvarbejde, uanset alder og køn. Har du gamle smykker du vil reparere, eller er du interesseret i at fremstille smykker? Så er dette et kursus for dig.

Hvor kan jeg tilmelde mig jeres sølvværksted?

FOF Gentofte tilbyder kursus i sølvarbejde i Gentofte, på Bakkegårdsskolen. Du kan se tidspunkt for undervisningen nedenfor.

Tilmelding til værkstedskurserne og yderligere information om undervisningen

Hvis du gerne vil vide mere om vores sølvværksted, så kan du læse mere om undervisningen nedenfor. Her kan du få mere information om underviseren og undervisningen.

Har du spørgsmål, så kontakt FOF Gentofte på tlf: 39637010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk