Litteratur | Tekst

Bliv klog på de nye forfattere på vores litteraturkursus

For dig der er interesseret i at skrive eller læse ny litteratur, tilbyder FOF Gentofte et litteraturkursus og skrivekurser. Så hvis du vil blive klogere på den aktuelle litteratur, eller lære at skrive mere fængende og sætte komma korrekt, er disse kurser noget for dig. Se mere i menuen til venstre, eller læs videre nedenfor.

Aktuel litteratur – bliv klogere på samtiden

Hvis du er interesseret i at læse og diskutere bøger er vores litteraturkursus noget for dig. Her vil vi læse alt fra store klassikere til aktuel litteratur. Du vil blive præsenteret for en række spændende bøger, som kan inspirere dig til videre læsning.

Skrivekursus på aftenskole – skriv så du bliver læst

FOF Gentofte tilbyder et intensivt skrivekursus for alle, der ønsker at blive bedre til skriftlig formulering.

Der kan være mange grunde til at ville lære at skrive bedre. Det kan være ønsket om at skrive egne bøger, eller ønsket om at gøre teksterne på bloggen mere fængende eller at skrive mere fængende tekster i forbindelse med arbejdet. Uanset om du har skrevet før eller ej, vil der være mulighed for at blive inspireret og lære skriveteknikker at kende. På kurset vil vi gennemgå journalistiske skriveteknikker som har til hensigt at gøre teksten mere fængende og fokuseret på målgruppen. Du vil lære hvordan en tekst kan omformuleres og dermed skabe mere effekt.

Kommakursus

Hvis du i stedet gerne vil lære at sætte komma og forstå de nye kommaregler, er det vores kommakursus du skal vælge. Igennem praktiske øvelser får du lært at sætte komma.  

Læs mere

Yderligere information

Du kan få mere information om undervisningen under de enkelte hold. Vi afholder skrivekurser og kommakursus i Gentofte, i FOF-huset på Ordrupvej. Du kan få mere information om kurserne nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig. Har du spørgsmål til vores kurser i litteratur eller skrivekurser, kan du altid kontakte FOF Gentofte på tlf: 3963 7010 eller mail: fof@fof-gentofte.dk.

Litteratur | Tekst

Litteratur

Litteratur | Tekst

Tekst | Komma