Motion · Styrke · Dans

Kom i form

Det skal være sjovt og inspirerende at dyrke motion, så kom i form med os. FOF Gentofte har motion, bevægelse og aktivitet for alle. Deltagelse på vores kurser i motion er godt for både krop og sind. Vi udbyder blandt andet motion og afspænding, Bellyfit, Latin dance mix, yoga og hatha yoga, gymnastik, pilates, mindful meditation, tai chi, aerobic, qigong, pilates og stræk, callanetics og gotvedgymnastik. Læs mere

Tilmeld dig i dag

Skynd dig at tilmelde dig, da der er begrænsede pladser på kurserne! Du kan sikre dig plads på et af de mange motionshold ved direkte tilmelding i menuen til venstre. Her kan du under de enkelte kategorier også læse nærmere om undervisningen og de enkelte motionshold.

Yoga, pilates og mindful meditation

Det er blevet mere og mere populært at finde styrke og indre ro i en travl hverdag. Til disse behov kan følgende kurser neden for være en stor hjælp. Yoga, pilates og mindfull meditation er desuden gode at kombinere med motionskurser, hvor du får pulsen op så som fitness og zumba.

Yoga

Yoga kan dyrkes af alle og det er ligegyldigt hvor smidig man er. Vi har både yoga for nybegyndere og øvede. Ved yoga indøves teknikker i åndedræt og kropsstillinger. Der arbejdes således på et kursus i yoga med at forene og skabe harmoni mellem både sindet og kroppen. Yderligere arbejdes der i yoga med kroppens både store og små muskler, hvor de udspændes, strækkes og styrkes. De fysiske øvelser i yoga arbejder nemlig med de svage områder i kroppen og ved at lære at lytte til ens krop og åndedræt, derfor overbelaster man heller ikke kroppen, men når til dens naturlige begrænsninger. Yoga kurset afsluttes med afspænding af kroppen, hvilket giver ro i sindet. Hvis du vil læse mere om de forskellige former for yoga kurser vi tilbyder, kan du læse mere herom i menuen til venstre.

Pilates

Vores kurser i pilates består af fysisk udvikling af kroppen gennem forskellige styrke- og strækøvelser for kroppen. Undervisningen i pilates er en metode til at kontrollere kroppen med udgangspunkt i rygmusklerne, fordi rygraden holder kroppen i balance. Der opnås dermed i pilates en fleksibel og stærk bugmusuklatur, fordi øvelserne i pilates styrker og smidiggør dine muskler. Det giver en bedre balance og stabilitet i kroppen. Øvelserne omfatter i pilates desuden vejrtrækningskontrol, hvilket er effektivt i forhold til den fysiske formåen. Vi har i FOF Gentofte flere former for pilates kurser, hvor det kombineres med for eksempel stræk eller yoga, så læs mere om de forskellige former for pilates i menuen til venstre.

Mindful Meditation

Lær at være tilstede i nuet med vores kurser i meditation. Alle kan være med og det kræver ingen forudsætninger at deltage og lære meditation. Man skal blot have lysten til at lære at sidde i stilhed. Der er på vores kurser i mindful meditation fokus på kroppen, meditation samt åndedrættet. På vores kurser i meditation lærer du at få den dybe afspænding samt et mere naturligt åndedræt. Kroppen scannes igennem og der bliver trænet i opmærksomhed. Gennem meditation øges din evne til nærvær i nuet, hvilket medfører naturlig power og glæde. Det er muligt at købe skriftligt materiale, så de teknikker og øvelser du lærer kan anvendes i din dagligdag. Vi har et introduktionskursus, hvis du er i tvivl om det er noget for dig. Her kan du afprøve mindfulness. Læs mere om det i menuen til venstre under meditation.

Specialhold

Bemærk, at vi skelner mellem almindelige hold og specialhold. Derfor tilbydes mange af kurserne også som mindre kurser med plads til individuelle behov. Du finder disse motionskurser her

Motion · Styrke · Dans

Motion for mænd

Motion · Styrke · Dans

Motion i naturen

Motion · Styrke · Dans

Dans

Motion · Styrke · Dans

Aerobic

Motion · Styrke · Dans

Ski, golf og gang

Motion · Styrke · Dans

Styrke

Motion · Styrke · Dans

Motion · Afspænding

Motion · Styrke · Dans

Gotved

Motion · Styrke · Dans

Pilates

Motion · Styrke · Dans

Yoga

Motion · Styrke · Dans

Tai Chi · QiGong · Meditation

Motion · Styrke · Dans

Workshops