Motion · Skånsom

Tilpasset og skånsom motion - bliv aktiv og få kompetent genoptræning

FOF Gentofte tilbyder skånsom træning og motion på små hold, som er tilpasset dine behov. Vores specialhold er for dig, der lider af smerter, har et handicap eller et behov for tilpasset genoptræning i Gentofte. Træningen bliver tilrettelagt individuelt, så der kan tages hensyn til dine behov. Spring direkte til kurserne i menuen til venstre, hvor du finder endnu flere informationer.

Skånsom træning og motion i Gentofte

Vi tilbyder forskellige former for skånsom motion, såsom rygtræning, pilates, bækkenbundstræning og meget mere, som kan forbedre din balance, koordination, styrke og bevægelighed. Desuden har vi hos FOF Gentofte specialiseret genoptræning som eksempelvis er for brystopererede, hjertetræning, KOL-patienter og mange andre.

Læs mere

Hensyntagende motion mindsker smerter

Fælles for vores hensyntagende motion og træning er, at vi tager afsæt i dine behov og hjælper dig hen mod en mere aktiv hverdag. Ofte er der mange bekymringer, når man skal begynde til træning efter sygdom, som er noget vores dygtige undervisere tager hånd om. Mange smerter og skavanker kan mindskes gennem fysisk aktivitet og træning. Derfor tilbyder FOF også varmtvandstræning, der er en effektiv og hensyntagende motionsform, da gener og smerter reduceres i vandet. Det er derfor vigtigt at du får en tilpasset genoptræning efter dine behov. Vores kompetente undervisere tager hånd om din situation og sikrer du får netop den træning du har brug for.

Læs meget mere om hensyntagende motion og genoptræning i Gentofte under de enkelte kurser.

Yderligere information om skånsom og hensyntagende motion

Da FOF Gentoftes specialhold arrangeres i samarbejde med Gentofte Kommune. Det kræves derfor, at deltagerne ved første mødegang tilkendegiver med underskrift, at de er berettiget til at deltage i undervisningen. Har du spørgsmål vedrørende hensyntagende træning og motion er du velkommen til at kontakte os for yderligere afklaring og informationer.

Motion · Skånsom

Stolegymnastik

Motion · Skånsom

Træn din hjerne skarp

Motion · Skånsom

Varmtvandsbassin

Motion · Skånsom

Motion · Bevægelse · Gotved · Yoga

Motion · Skånsom

Balance/Stabilitetstræning

Motion · Skånsom

Bækkenbunds - træning for kvinder

Motion · Skånsom

Holdning

Motion · Skånsom

Ryg · Ben · Nakke · Fødder

Motion · Skånsom

Pilates

Motion · Skånsom

KOL - Åndedrætskursus

Motion · Skånsom

Diabetes

Motion · Skånsom

Hjertetræning · Genoptræning

Motion · Skånsom

Osteoporose

Motion · Skånsom

Brystopererede