Motion · Skånsom

Igang igen - genoptræning for brystopererede

Kom i gang igen efter din brystoperation. FOF Gentofte tilbyder dig træning, der genfinder din krops balance, giver dig styrke, smidighed, velvære, energi og som virker livsbekræftende.Træningen foregår både i varmtvandsbassin og på gulv. Musklerne i arme, bryst og nakke bliver trænet og smidiggjort. Samtidig bliver hele kroppen gennemarbejdet.

Der er særligt fokus på funktionaliteten af de relevante muskelgrupper efter en brystoperation. Venepumpe øvelser, bindevævs- og nervestræk, bevægeligheds øvelser samt øvelser, der støtter lymfevæskens  tilbageløb er væsentlige elementer i undervisningen.

Der er tillige fokus på afbalancering af det autonome nervesystem.Du får:

•    Overskud

•    Energi og velvære

•    Balance i kroppen og mellem kroppens muskelgrupper

•    Øget lymfeflow

•    En accept, der kan mærkes i hele kroppen. LængeDu bliver set, guidet og rørt ved hver gang samt motiveret af Helle Hein, der bruger stemme, åndedræt, lyde og somme tider musik til at nå ind til den ønskede effekt af øvelserne, der er nødvendige efter en brystoperation.

I denne gruppe opstår en intimitet, der giver mulighed for at dele oplevelser, følelser, praktiske idéer og andre relevante emner.Praktisk: Medbring: badetøj, badehætte, 2 håndklæder, løstsiddende gymnastiktøjHoldoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
384134
fre 31-08-18 09:00
Strandlund (Bassin)
Helle Hein
20 gange
Kr. 3060