Motion · Skånsom

Styrk dig selv

Styrk dig selv

Kom af med dine muskelspændinger og få større bevægelighed. Går du rundt med muskelspændinger, og ønsker du at få styrket din muskelkraft og få større bevægelighed i dine led, så meld dig på et af mine hold, hos FOF i Gentofte.

Du vil komme til at arbejde med øvelser, som hjælper dig, når du oplever muskelspændinger og smerter i kroppen.

Det får du ud af motion og afspænding

 Vi starter med opvarmning til musik. Efter kroppen er blevet varmet op, og du måske er blevet lidt forpustet, fortsætter vi med styrketræning: Det meste af styrketræningen foregår på madras.For at afhjælpe muskelspændinger laver vi efterfølgende udspænding. Det giver dig fornyet energi, og du kommer i god kontakt med din krop, så du bedre kan mærke, hvad du har brug for, og din krop føles bedre i balance, og du oplever større bevægelighed.Kroniske muskelspændinger

Ved hjælp af afspændingen til slut, vil du så få mulighed for at komme i kontakt med, hvor din krop eventuelt har kroniske spændinger. Det er disse spændinger, vi har gået med længe, og som vi måske har glemt, vi har. Musklerne bruger meget energi på at holde sig selv. Uden dem vil der blive frigivet en masse energi.Bemærk:Undervisningen henvender sig især til deltagere 60+.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
383749
man 03-09-18 09:30
FOF-Huset
Eva Mølsted-Pedersen
27 gange
Kr. 2025
383750
man 03-09-18 11:00
FOF-Huset
Eva Mølsted-Pedersen
27 gange
Kr. 2025