Musikundervisning | Sang

Ordrup Gospel

Ordrup Gospel

FOF Gentoftes kor hedder Ordrup Gospel og består af 40 glade sangere.

Vi synger sange med livsglæde og energi. Få et herligt repertoire med ny og gammel Gospel, spirituals, korlederens egne kompositioner og gospelfortolkninger af rytmisk musik på både dansk og engelsk. Vi synger tre og firstemmig Gospel med og uden korets egne solister.

Fællesskab

Det er fællesskabet og lysten der driver værket, så kom uanset dine tidligere sangerfaringer. Bare du holder af at synge og kan ramme tonen. Vi håber, du har en god mødestabilitet, for jo mere vi er sammen, jo bedre lyder det!

Vi har et flot sammenhold og det er herligt nemt at komme ind i koret som ny. Da der er mange i koret der har været med fra starten, får du stor støtte i din stemmegruppe til at lære de “gamle” numre.

Gospelworkshop

Hvis du først vil se om koret er noget for dig, er du velkommen til at komme og synge med en enkelt aften eller endnu bedre: Kom til til vores FOF Gentofte Gospel Workshop d. 28 August og syng gospel med vores korleder Alexandar Hjorth og oplev en minikoncert med Ordrup Gospelkor.

Der er løbende optagelse så du er altid velkommen.

Vi har 4 koncerter pr. halvår som fx kan være kirkekoncert, koncerter på plejehjem, til tivoli Gospel festivallen, kulturhavnen i Gilleleje. Se meget mere om Ordrup Gospelkor på Ordrupgospel.dk.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
393462
ons 04-09-19 17:00
Maglegårdsskolen-Musikhuset
Alexandar Hjorth
16 gange
Kr. 895