Musikundervisning | Sang

Ordrup Gospel

Ordrup Gospel

Vi synger sange med livsglæde og energi. Få et herligt repertoire med ny og gammel Gospel, spirituals, korlederens egne kompositioner og gospelfortolkninger af rytmisk musik på både dansk og engelsk. Vi synger trestemmig Gospel med og uden korets egne solister.

Det er fællesskabet og lysten der driver værket, så kom uanset dine tidligere sangerfaringer. Bare du holder af at synge, kan ramme tonen og har en god mødestabilitet. 

Vi har et super sammenhold og det er herligt nemt at komme ind i koret som ny. Du vil få stor støtte i din stemmegruppe til at lære de “gamle” numre.

Hvis du først vil se om koret er noget for dig, er du velkommen til at komme og synge med en enkelt aften eller endnu bedre: Kom til til vores FOF Gentofte Gospel Workshop d. 30 januar og syng gospel med vores korleder Alexandar og oplev en minikoncert med Ordrup Gospelkor.

 

Der er løbende optagelse så du er altid velkommen.

Vi har 2-4 koncerter pr. halvår som inkluderer julekoncert, koncerter på plejehjem, til middagsselskaber og tivoli/bakken. Se meget mere om Ordrup Gospelkor på Ordrupgospel.dk.

Holdnummer: 391453
Periode: 06-02-19 til 12-06-19
Onsdag 17:00 - 19:30
16 gange
Underviser: Alexandar Hjorth
Sted: Maglegårdsskolen-Musikhuset
Pris: kr. 895
* pris kr. 675