Musikundervisning | Sang

Sang

Sangundervisning hos FOF Gentofte | Fra nybegynder til øvede

Drømmer du om en bedre sangstemme, eller vil du opleve glæden ved sang? Så tilbyder FOF’s erfarne undervisere klassisk sangundervisning og rytmisk sang. Det er ligegyldigt, om din stemme har x-faktor potentiale, eller om rytmisk sang er et fremmedord for dig. Alle kan lære at synge, og vores sangundervisning tilpasses holdets sammensætning eller trænes individuelt. Læs mere Derfor har du muligheden for kompetent stemmetræning med klassisk og rytmisk sang. Vi tilbyder desuden kor, som er for alle, der ønsker at synge med. Gå direkte til et  sanghold nederst på siden eller læs mere om sangundervisning nedenfor.

Hvad får jeg ud af sangundervisning

Klassisk sang er for dig, der gerne vil blive bedre til at synge. Vi træner åndedræt og stemme. Vi arbejder med at fortolke sange. Repertoiret er lieder, romancer, viser og musical. Klassisk sang er individuel sangundervisning. Den rytmiske sang er solosang: Her træner vi din stemme og din vokal indenfor pop, rock, musicals og meget andet. Der trænes specifikt vejrtrækning, fraseringer og teknik samt en lang række andre sangteknikker. Så er du til individuel sangundervisning, er det stedet for dig!

Hvordan tilmelder jeg mig sangundervisning eller får flere informationer?

Du kan tilmelde dig sangundervisning under de enkelte kurser. Find dit ønskede kursus og lav din tilmelding her på siden allerede i dag. Fandt du ikke de oplysninger om sang du behøver, så tøv ikke med at kontakte os på fof@fof-gentofte.dk