På scenen

På scenen – oplev musik, teater og musicals med FOF Gentofte

Efteråret 2018 byder på store oplevelser på scenen. Kom med til koncerter, i teateret eller oplev nye musicals med FOF Gentofte. Hver sæson finder vi frem til spændende arrangementer og teateroplevelser, og giver mulighed for store kulturelle oplevelser. Vi har tilrettelagt tre oplevelser inden for jazz, teater og musical. Læs, og bliv inspireret eller tilmeld dig arrangementerne i menuen til venstre. 

Oplev Jazz i København

Hvis du er interesseret i jazzmusik, kan du tage med på vores jazztur til Montmartre. Oplev en fantastisk jazzkoncert med Sheila Jordan.

Teater – Oplev Pelle Erobreren og meget mere...

'Pelle Erobreren', 'Den Evige Ild' og 'Mød mig på Cassiopeia' - glæd dig til store oplevelser. Alle forestillinger introduceres før arrangementet.

Musical

Få en enestående mulighed for at opleve en fantastisk musical. The Phantom of the Opera er en af tidens største musical-succeser. Oplev en enestående musical på Det Ny Teater! Forestillingen introduceres før arrangementet.

Læs mere

Tilmeld dig en af FOFs ture i teateret eller til koncerter

På alle vores teaterture, koncerter og arrangementer, vil der være en repræsentant fra FOF Gentofte med. Der vil forud for hvert arrangement blive fortalt lidt om om forestillingen, så vi bliver klædt ordentligt på. Der er i forbindelse med flere af forestillingerne inkluderet spisning. Læs mere om de enkelte forestillinger og bliv informeret om de praktiske oplysninger nedenfor.
Velkommen!

På scenen

Pelle Erobreren

På scenen

Jazz-aften i Jazzhus Montmartre

På scenen

The Phantom of the Opera

På scenen

Mød mig på Cassiopeia

På scenen

Den evige ild

På scenen

Teaterklubben