På scenen

På scenen – oplev musik, teater og musicals med FOF Gentofte

Foråret 2018 byder på store oplevelser på scenen. Kom med til koncerter, i teateret eller oplev nye musicals med FOF Gentofte. Hver sæson finder vi frem til spændende arrangementer og teateroplevelser, og giver mulighed for store kulturelle oplevelser. Vi har tilrettelagt tre oplevelser inden for jazz, teater og musical. Læs, og bliv inspireret eller tilmeld dig arrangementerne i menuen til venstre.

Oplev Jazz i København

Hvis du er interesseret i jazzmusik, kan du tage med på vores jazztur til Montmartre. Oplev en fantastisk jazzkoncert med Charles McPherson, kendt for blandt andet at lave soundtracket til filmen Bird. Oplev en stor jazzmusiker udfolde sig til denne fantastiske jazzkoncert!

Teater – oplev Shakespeares klassiker på Folketeatret

FOF Gentoftes teatertur går til Folketeateret, for at se forestillingen ”De Lystige Koner” af Shakespeare. Forud for selve forestillingen, vil der været et lille foredrag med mag. art Bente Hatting Gjelten, om Shakespeare og forestillingen.

Musical – Oplev ”The best mucial of this Century” og verdenspremiere i Fredericia

Få en enestående mulighed for at opleve en fantastisk musical. The Book of Mormons er en af tidens største musical-succeser og har nu fået Danmarkspremiere. Kom ind og oplev en grænseoverskridende, hylende morsom og fantastisk musical på Det Ny Teater!

Læs mere

Tilmeld dig en af FOFs ture i teateret eller til koncerter

På alle vores teaterture, koncerter og arrangementer, vil der være en repræsentant fra FOF Gentofte med. Der vil forud for hvert arrangement blive fortalt lidt om om forestillingen, så vi bliver klædt ordentligt på. Der er i forbindelse med flere af forestillingerne inkluderet spisning. Læs mere om de enkelte forestillinger og bliv informeret om de praktiske oplysninger nedenfor.
Velkommen!

På scenen

The Book of Mormon