Rejser

Rejs med FOF Gentofte

Hver sæson kan du komme med på fantastiske rejser til Danmark og udlandet. Vi udvælger altid rejser til spændende steder. Forkæl dig selv med en rejse med indhold og i selskab med erfarne rejseledere.

Spændende kulturelle rejser i ind- og udland

Hver sæson tilbyder FOF Gentofte forskellige rejser i ind og udland. Vi udvælger spændende rejsemål på kortere og længere ture.. De aktuelle programmer kan du se her på siden, så snart et dagsprogram med priser er klar. Hold øje med FOF Gentoftes hjemmeside

Rejser til Danmark og Sverige: Anholt, tranedans og Gotland

Hvis du ønsker at opleve mere af Danmark eller naturskønne Sverige, så tilbyder vi nogle spændende ture rundt i Norden. Du kan opleve Anholt i efteråret 2018. Du kan også komme med på vores tur til Sverige og opleve tranedans i Sverige i foråret 2019. Det er en fantastisk oplevelse i den svenske natur.

Rejser til udlandet

Hvis du ønsker at komme med til sydens sol og opleve Europa, tilbyder FOF Gentofte flere rejser til udlandet. Vi kan blandt andet tilbyde rejser til Italien, hvor du kan opleve Ligurien, Piemonte, Toscana, Bologna og Rom. Her vil vi kombinere dejlig mad og vin med sol, varme og dejlige slentreture. Eller du kan i den mørke tid i februar tage med til Tenerife, hvor vi har arrangeret en rejse med træning og forkælelse fra morgen til aften. Du vil vende hjem med masser af energi.

Vi kan tilbyde en lang række forskellige rejser, alt efter din interesse.

Vi udvikler hele tiden nye ture og rejser - hold øje med vores hjemmeside for nyheder

FOF Gentofte er medlem af rejsegarantifonden

Bemærk: Der kan ikke betales med Mastercard.

Du kan finde detaljerede programmer for de enkelte rejser her på siden.

Særlige oplysninger om weekendture med overnatning og rejser

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 759

Bemærk, at der for weekendture med overnatning og rejser gælder helt specielle regler og deadlines for afbestilling og tilbagebetaling. Kontakt os på tlf 3963 7010 for yderligere information eller læs mere under den enkelte rejse.

Rejser

Ligurien og Piemonte - Livsnyderrejse: 11. - 16. september 2018

Rejser

Anholt: 28. september - 1. oktober 2018

Rejser

Jul i Rom - Livsnyderrejse: 5.-10. december 2018

Rejser

Sverige - Tranedans: 31. marts - 1. april 2019

Rejser

Gotland - Kulturrejse: 15.-18. maj 2019

Rejser

Toscana og Bologna - Livsnyderrejse: Maj 2019