Rejser

Rejs med FOF Gentofte

Hver sæson kan du komme med på fantastiske rejser til Danmark og udlandet. Vi udvælger altid rejser til spændende steder. Forkæl dig selv med en rejse med indhold og i selskab med erfarne rejseledere.

Spændende kulturelle rejser i ind- og udland

Hver sæson tilbyder FOF Gentofte forskellige rejser i ind og udland. Vi udvælger spændende rejsemål på kortere og længere ture, hvor du kommer ud og oplever mange spændende kulturelle arrangementer. Det kan være rundvisninger, kunstudstillinger eller ture ud i naturen. Det aktuelle program kan du se her på siden, og vil skifte fra sæson til sæson. Så vil du have fat i en rejsebillet, skal du holde øje med FOF Gentoftes hjemmeside

Rejser til Danmark og Sverige: Skagen, Anholt, tranedans og Gotland

Hvis du ønsker at opleve mere af Danmark eller naturskønne Sverige, så tilbyder vi nogle spændende ture rundt i norden. Du kan komme med på vores busrejse til Sydfyn og Skagen i foråret 2018, hvor vi kommer rundt på museer og oplever den flotte danske natur. Eller vil du hellere opleve Anholt i efteråret 2018? Du kan også komme med på vores svenske tur, og opleve tranedans i Sverige i foråret 2019. Så vil du med en tur ud i den svenske natur er dette en rejse for dig.

Rejser til udlandet

Hvis du ønsker at komme med til sydens sol, eller opleve forskellige dele af Europa, tilbyder FOF Gentofte forskellige rejser til udlandet. Vi kan tilbyde rejser til  rejser til Italien hvor du kan opleve Ligurien, Piemonte, Toscana, Bologna og Rom. Her vil vi kombinere sol og varme med kulturelle arrangementer og spændende rundvisninger.

Vi kan tilbyde en lang række forskellige rejser, alt efter din interesse og humør.

Vi udvikler hele tiden nye ture og rejser - hold øje med vores hjemmeside for nyheder

FOF Gentofte er medlem af rejsegarantifonden

Bemærk: Der kan ikke betales med Mastercard.

Du kan finde detaljerede programmer for de enkelte rejser her på siden.

Særlige oplysninger om weekendture med overnatning og rejser

 

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 759

Bemærk, at der for weekendture med overnatning og rejser gælder helt specielle regler og deadlines for afbestilling og tilbagebetaling. Kontakt os på tlf 3963 7010 for yderligere information eller læs mere under den enkelte rejse.

Rejser

Sydfyn 26. - 27. maj

Rejser

Skagen | Læsø 11. - 14. juni

Rejser

Ligurien og Piemonte 11. - 16. september 2018

Rejser

Rom for livsnydere: Jul i Rom

Rejser

Sverige - Tranedans Forår 2019