Rejser

Skopelos - Energi- og velværerejse

Skopelos 2018

Energirejse og velværerejse

Primo juni 2018
FOF Gentofte udbyder igen den populære kursusrejse til øen Skopelos. Kursusferien er en aktiv ferieform med fokus træningsformer som styrker sammenhæng mellem krop og sjæl. Du vil vende hjem med fornyet energi, livsglæde og overskud. Vi fokuserer hver formiddag på forskellig træningsformer som alle giver næring til krop og sjæl - gotvedgymnastik, De 5 Tibetanere, qigong og meditation. Bemærk: Forudsætningen for at deltage på denne rejse er, at man er i god fysisk form. Det kræver øens kuperede terræn og de mange charmerende trappegader i Skopelos by.

Teknisk rejsearrangør: Spies Rejser 

Rejseleder og instruktør

Ullamai Rose Danielsen er Gotveduddannet bevægelsespædagog og livstilscoach med fokus på sundhed og spiritualitet.
Hun har mange års rejse- og undervisningserfaring, og arbejder freelance som kursus - og foredragsholder i både ind og udland.

Skopelos

Skopelos er en utrolig smuk ø, og for dem der holder af at vandre - er der mange muligheder. Terrænet på øen byder på mange vandreture af forskellige sværhedsgrader. Øen er frodig og fredfyldt med en vidunderlig uspoleret natur - en oase af cypresser,  olivenlunde og bjerge dækket af grønne pinjeskove. Dertil kommer dejlige sandstrande med turkisblåt vand.

Rejsens pris

Pris oplyses ultimo oktober 2017. Ønsker du at få tilsendt program med priser, så snart det ligger klar, kan du tilmelde dig interesseliste, hold nr. 374375 - se nedenfor.

Bemærk vedr. afbestilling/tilbagebetaling: FOF Gentofte refunderer ikke indbetalte beløb i tilfælde af afbestilling. Vi anbefaler, at deltagere tegner en afbestillingsforsikring.

Prisen vil inkludere:
Flytransport t/r
Mad om bord t/r
Bustransport og flyvebåd t/r
Trestjernet Hotel Dionysos m. morgenbuffet
Rejseleder/instruktør Ullamai Rose Danielsen
Undervisning inkl. kursusmateriale
En velkomstmiddag

Afbestillingsforsikring:

Deltagerne sørger selv for afbestillingsrejseforsikring.
For mange afbestillingsforsikringer gælder, at denne skal betales senest samme dag depositum indbetales til en rejse.

Kontakt FOF Gentofte på 3963 7010 for yderligere oplysninger og for at få tilsendt program.