Rejser

Alsace, Bourgogne og Rheingau

Alsace, Bourgogne og Rheingau

Vin, gastronomi og livsnyderi

5. – 10. juni 2019

Livsnyder- og kulturrejse til tre af verdens førende vindistrikter: Rheingau og Alsace samt Bourgogne-distriktet, der skaber nogle af verdens magiske og dyre rødvine på Pinot Noir-druen, foruden de fremragende hvidvine på Chardonnay. 
På turen nyder vi gastronomi på Michelin-anbefalede restauranter og smager vine hos avlere i verdensklasse, Kloster Eberbach i Rheingau, JB Adam i Alsace og Joseph Drouhin i Bourgogne.
Magien kommer også fra de byer og landskaber, vi besøger. Der er tale om nogle af verdens smukkeste vinskråninger med små, ofte muromkransede landsbyer, der bærer de berømte navne, som vi kender fra vinetiketterne. Fra Frankfurt over Strasbourg og Route du Vin i Alsace til Beaune i Bourgogne.
Vi får tilmed to hele dage i kosmopolitiske og gastronomiske Strasbourg.

Hanne Birgitte og Anders Grøndahl er guider og kender samtlige vinavlere, hoteller og restauranter personligt.
Hotellerne: I Strasbourg bor vi tre dage i centrum på et hyggeligt bindingsværkshotel (3-stjernet)  bag den gotiske katedral og i Bourgogne to dage på et 4-stjernet hotel/restaurant, der ligger i selve vinmarkerne på Route des Grands Crus overfor den berømte Corton-høj. Bemærk: Begrænset antal pladser.

Rejseleder: Hanne Birgitte og Anders Grøndahl
Teknisk rejsearrangør: FOF Gentofte

6 dage/5 nætter

Er du interesseret og vil du vide mere? Tilmeld dig interesseliste nedenfor Du vil blive kontaktet, så snart program med priser foreligger.

Praktiske informationer
Informationsmøde for turens deltagere i FOF-huset. Alle tilmeldte modtager invitation. Over et glas vin og en lille godbid besvares eventuelle spørgsmål og Anders fortæller om turen. FOF Gentofte er medlem af Rejsegarantifonden.
Betingelser for afbestilling/afmelding:
I forbindelse med afmelding returnerer FOF Gentofte ikke allerede indbetalte beløb. Vi anbefaler derfor alle at tegne en afbestillingsforsikring.