Rejser

Esbjerg | Tirpitz-bunkeren

Vestkysten

Esbjerg og Tirpitz-bunkeren

14. - 15. maj 2018

Oplev museumsbyggeri i verdensklasse og hør vestkystens historier.
Under overfladen gemmer den danske vestkyst på et væld af gribende historier. Ikke alle kan ses med det blotte øje. 

Dag 1 besøger vi Fiskeri- og Søfartsmuseet i Esbjerg og får derefter en guidet vandring af lokalhistoriker på Esbjergs dynamiske havn, hvis fokus er på olie- og vindmølleindustrien. 

Dag 2 besøger vi Tirpitz Museum i Blåvand. Arkitekten Bjarke Ingels har tegnet dette museum i verdensklasse, gemt under sandet i Tirpitz. Oplev Tirpitz-bunkeren, der udgjorde en del af Hitlers enorme bunkers-projekt. 
Før hjemrejse spiser vi på Ho Kro i landsbyen på toppen af Nationalpark Vadehavet. Ankomst Kbh.’s Hovedbanegård kl. 19.34

Transport: DSB Kbh. t/r og egen bus ved Vestkysten. Overnatning i Esbjerg på Hotel Cabinn. Pris inkl. transport, overnatning, entréer, 3 x guidede rundvisninger, 1 x aftenmenu, 2 x frokost, 1 x morgenmad (ekskl. drikkevarer). Mere information på www.fof-gentofte.dk. Mødested: Kl. 8.10 på Kbh.’s Hovedbanegård, ”under uret”. Afgang kl. 8.27.
 

Vedrørende afbestilling:

Bemærk, at FOF Gentofte ikke refunderer indbetalte beløb i tilfælde af afbestilling af rejsen/turen med overnatning. Vi anbefaler derfor, at deltagere tegner en afbestillingsforsikring.