Rejser

Tenerife

Tenerife

Indre Fitness kursus

26. februar – 5. marts 2019

7 nætter/8 dage 

Går du med ønsket om at få lidt lys, sol og varme i vinterkulden? Så er her et tilbud til dig.
Indre Fitness kurset er en aktiv ferieform, som har fokus på sammenhæng mellem krop og sjæl. Du vil blive præsenteret for en vifte af forskellige træningsmetoder som Gotvedgymnastik, De 5 Tibetanere, Qigong, meditation og afspænding.

Din krop og sjæl vil blive trimmet, og du vil vende hjem med fornyet livskraft, energi, overskud og indre ro.
Vi bor på hotel Sunprime Ocean View, som er et 4-stjernet moderne voksenhotel i den populære ferieby Playa de las Amerika. Hotellet ligger en kort gåtur fra strandpromenaden og en dejlig strand. Hotellet ligger tæt på centrum, og hvis du har behov for yderligere træning, er der både spa, motionsrum og holdtræning på hotellet.

Rejseleder og underviser: Ullamai Rose Danielsen. Gotveduddannet bevægelsespædagog, foredragsholder, Qigonginstruktør, Zoneterapeut og Tibetanerinstruktør.

Teknisk rejsearrangør: SPIES Rejser

Betingelser for afbestilling/afmelding: I forbindelse med afmelding returnerer FOF Gentofte ikke allerede indbetalte beløb. Vi anbefaler derfor alle at tegne en afbestillingsforsikring. 

Du kan tilmelde dig interesseliste på hold nr. 384373. Så sender vi dig tilbud om en plads, når programmet med priser foreligger.