Sprog

Har du lyst til at lære sprog?

Små hold med 6-12 deltagere.

Er du interesseret i privatundervisning, eller har du brug for hjælp til eksamen? Vi tilbyder at arrangerer undervisning kun for dig eller i en lille gruppe i fransk, tysk, engelsk, italiensk, fransk og russisk. Tag dit eget materiale eller pensum med - vi underviser dig på dit niveau. Kontakt os på tlf 3963 7010 for yderligere information. 

Vi tilbyder i FOF Gentofte sprogundervisning i engelsk, italiensk, fransk, spansk, tysk og russisk. Sprogundervisning for begyndere og sprogkurser på avanceret niveau FOF’s sprogskole i Gentofte har et sprogkursus både til dig, der er nybegynder og har brug for et solidt grammatisk fundament, men også et sprogkursus til dig, der ønsker at udbygge eller vedligeholde et nuanceret og højt niveau. Læs mere Beskrivelsen af niveauet på et sprogkursus finder du her. At lære sprog er en stor udfordring, men når du tilmelder dig et sprogkursus foregår undervisningen i en gruppe og så bliver den sprogundervisning, du deltager i sjovere.

Kompetent undervisning

Vores sprogkurser ledes af erfarne undervisere. De fleste undervisere på vores sprogkurser har dét sprog, de underviser i, som modersmål. Undervisningsmateriale på vores sprogkurser: I undervisningen anvendes enten etablerede lærebogssystemer, undervisningsmateriale udvalgt og sammensat af underviseren eller en kombination af disse. Udgift til undervisningsmateriale udover kursusafgiften må derfor forventes. Udgift til kopier afregnes direkte med underviseren.

Sprogundervisning i små grupper eller som enetime

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil på et sprogkursus med kun meget få deltagere eller have enetimer. Der er tale om intensive sprogkurser. Vi tilbyder et intensivt sprogkursus tilpasset dit niveau. Tid og sted aftales individuelt. Sammen med underviseren tilrettelægger du din sprogundervisning efter dine behov. Vi stiller vores lokaler i FOF-huset, Ordrupvej 60 til rådighed. Kontakt os på tlf 3963 7010 for flere oplysninger.    

Find dit niveau

For at få mest ud af dit sprogkursus er det vigtigt, at deltagerne på et hold befinder sig på nogenlunde samme niveau. Du kan altid benytte dig af FOF Gentoftes gratis test, hvis du er i tvivl om, hvilket trin du skal melde dig til. Du skal blot henvende dig på vores kontor i Ordrup. Du kan også downloade testen. Du finder testen under hvert enkelt sprog.

Sprog

Engelsk

Sprog

Fransk

Sprog

Spansk

Sprog

Italiensk

Sprog

Tysk

Sprog

russisk