Sprog

Har du lyst til at lære sprog? Effektiv sprogundervisning i Gentofte

FOF Gentofte tilbyder sprogundervisning på aftenskole. Du kan få sprogundervisning i engelsk, italiensk, fransk, spansk, tysk og russisk. Som en nyhed kan du nu også lære eller genopfriske latin. 

Der er højst 12 deltagere på et hold.

Sprogundervisning for begyndere og sprogkurser på avanceret niveau

I FOF’s sprogskole i Gentofte, er der et sprogkursus både til dig der er nybegynder, og har brug for et solidt grammatisk fundament, og et sprogkursus til dig der ønsker at udbygge, eller vedligeholde, et nuanceret og højt niveau. At lære et sprog kan være en stor udfordring. Tilmelder du dig et sprogkursus foregår undervisningen i en gruppe, og så bliver den sprogundervisning du deltager i, meget sjovere.

Privat sprogundervisning på små hold

Er du interesseret i privatundervisning, eller har du brug for hjælp til eksamen? Vi tilbyder at arrangerer undervisning kun for dig eller i en lille gruppe i fransk, tysk, engelsk, italiensk, fransk og russisk. Tag dit eget materiale eller pensum med - vi underviser dig på dit niveau. Kontakt os på tlf 3963 7010 for yderligere information. 

Læs mere

Kompetent undervisning i sprog med erfarne undervisere

Vores sprogkurser ledes af erfarne undervisere. De fleste undervisere på vores sprogkurser har dét sprog, de underviser i, som modersmål.Du vil derfor få en kompetent undervisning.

Undervisningsmateriale på vores sprogkurser

I undervisningen anvendes enten etablerede lærebogssystemer, undervisningsmateriale udvalgt og sammensat af underviseren eller en kombination af disse. Udgift til undervisningsmateriale udover kursusafgiften må derfor forventes. Udgift til kopier afregnes direkte med underviseren.

Hvor kan jeg gå til undervisning?

Vi afholder sprogundervisning i Gentofte. De aktuelle tidspunkter kan du se nedenfor, hvor du også kan tilmelde dig.

Sprogundervisning i små grupper eller som enetime

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil på et sprogkursus med kun meget få deltagere eller have enetimer. Der er tale om intensive sprogkurser. Vi tilbyder et intensivt sprogkursus tilpasset dit niveau.

Tid og sted aftales individuelt. Sammen med underviseren tilrettelægger du din sprogundervisning efter dine behov. Vi stiller vores lokaler i FOF-huset, Ordrupvej 60 til rådighed. Kontakt os på tlf 3963 7010 eller på mail: fof@fof-gentofte.dk for flere oplysninger.

Find dit sprogniveau

For at få mest ud af dit sprogkursus er det vigtigt, at deltagerne på et hold befinder sig på nogenlunde samme niveau. Du kan altid benytte dig af FOF Gentoftes gratis test, hvis du er i tvivl om, hvilket trin du skal melde dig til. Du skal blot henvende dig på vores kontor i Ordrup. Du kan også downloade testen. Du finder testen under hvert enkelt sprog.

Sprog

Latin

Sprog

Engelsk

Sprog

Fransk

Sprog

Spansk

Sprog

Italiensk

Sprog

Tysk

Sprog

Russisk