Sprog

Engelsk A1+

Kurset er på basis niveau, men du skal som minimum have lært lidt engelsk (svarende til ca. 3 mdr.) og kan præsentere dig selv i simple vendinger. Vi gennemgår grundelementerne fra farver til tal i langsomt tempo, så alle kan være med, og undervisningen tilpasses holdets samlede niveau.

Om Marianne Bentzen:

Marianne Bentzen er Exam.com. fra Niels Brock, Copenhagen Business College med engelsk og kommunikation som hovedfag. Flere kurser i formidling og retorik. Marianne Bentzen er desuden guideudannet. 

Kommunikation, sprog og formidling er en stor del af hendes faglige DNA, og hun har anvendt kvalifikationerne i sit rejse-/og arbejdsliv, bl.a. som en del af British Airways i Københavns Lufthavn, bosiddende i England og i kommunikationsstillinger.

Marianne Bentzen er kendt for at være én inkluderende, energisk og meget engageret underviser, som altid sørger for at sætte niveauet i sin undervisning, så det er tilpasset holdet og med stor variation fra gang til gang. 

Du er velkommen til at kontakte Marianne Bentzen på: 26 700 654 eller på mariannebentzen@gmail.com med konkrete spørgsmål.