Sprogkurser

Engelsk A2

Niveaubeskrivelse
Vi tager udgangspunkt i den fælleseuropæiske standard for evaluering af sprogundervisning. Nedenfor finder du de mål, der sættes for undervisningen på det givne niveau.

Basisniveau - Basic speaker
A2 - Waystage
Mål: At du kan forstå ofte anvendte ord og udtryk og hovedindholdet i en besked, der drejer sig om din dagligdag. At du kan læse og søge efter oplysninger i enkle tekster, for eksempel menukort, brochurer og køreplaner. At du kan føre en enkel samtale, hvor der udveksles informationer uden yderligere uddybning. Du vil for eksempel kunne redegøre for din familie og dagligdag. 

Vedr. undervisning med  Carole Patricia Southam

Målet for undervisningen vil være, at du kan tale i andet end nutid, får opbygget et godt ordforråd og lærer hverdagsudtryk, samt at du kan lave en sammenhængende sætning på engelsk.

Vi bruger bogen ”New Headway Pre-Intermediate, Fourth Edition, som koster ca. 160 kr. Du kan købe bogen ved at klikke på nedenstående link. Vi anbefaler, at du venter med at købe bogen til 8 dage før holdstart*.

https://www.amazon.co.uk/New-Headway-Pre-Intermediate-Fourth-Students/dp/0194769569/ref=sr_1_6?s=books&ie=UTF8&qid=1470124356&sr=1-6&keywords=New+Headway+pre-intermediate

*Indtil 8 dage før holdstart kan aflyse undervisningen, hvis der ikke er tilstrækkelig med tilmelding.
Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
ons 21-09-16 10:30
FOF-Huset
Lisbeth Arndal
50 lekt.
Kr. 2250