Sprogkurser

Engelsk B2

Engelsk

B2 - øvet niveau

Mål: At du kan forstå hovedpunkterne i en kompleks tekst, der handler om både konkrete og abstrakte emner. At du kan læse og forstå de fleste lettilgængelige romaner og moderne noveller. At du kan redegøre detaljeret for dine interesser eller fremlægge et synspunkt om et aktuelt emne, med afvejning af fordele og ulemper.

Vedr. Undervisning med Anette Pierce:

Målet for undervisningen vil være, at du kan forstå længere, krævende tekster, foredrag og samtaler. At du klart og flydende vil kunne redegøre for komplekse problemstillinger. At du kan argumentere nuanceret og afrunde med en konklusion. Konkrete emner tilpasses kursisternes ønsker og behov, så materialer og materialeudgifter besluttes efter kursusstart. Vi kan fx læse avisartikler og forskellige tekster fra nettet, eller noveller/en roman, som deltagerne køber.
På dette niveau træner vi at læse, tale og skrive engelsk. Vi arbejder med grammatik og ordforråd for at understøtte sprogudviklingen. Der vil være hjemmearbejde mellem mødegangene og man skal være indstillet på at have det sjovt, mens man lærer.

 

Holdoversigt
Start Sted Underviser Lektioner Pris
tor 22-09-16 12:00
FOF-Huset
Lisbeth Arndal
55 lekt.
Kr. 2475