Sprog

Engelsk C1

You speak English – Let's make conversation.

Holdet er for dig, som er godt hjemme i det engelske rent verbalt og har en god følelse for sproget. Du vil gerne holde det ved lige i form af gode perspektiverende samtaler, hvor du får mulighed for at argumentere nuanceret. Derfor læser vi tekster (aviser, artikler, bøger o.a.); tager aktuelle problemstillinger op; og går på opdagelse - The British Way!

Om Marianne Bentzen:

Marianne Bentzen er Exam.com. fra Niels Brock, Copenhagen Business College med engelsk og kommunikation som hovedfag. Flere kurser i formidling og retorik. Marianne Bentzen er desuden guideudannet. 

Kommunikation, sprog og formidling er en stor del af hendes faglige DNA, og hun har anvendt kvalifikationerne i sit rejse-/og arbejdsliv, bl.a. som en del af British Airways i Københavns Lufthavn, bosiddende i England og i kommunikationsstillinger.

Marianne Bentzen er kendt for at være én inkluderende, energisk og meget engageret underviser, som altid sørger for at sætte niveauet i sin undervisning, så det er tilpasset holdet og med stor variation fra gang til gang. 

Du er velkommen til at kontakte Marianne Bentzen på: 26 700 654 eller på mariannebentzen@gmail.com med konkrete spørgsmål.

Holdoversigt
Hold Nr. Start Sted Underviser   Pris
391184
ons 20-02-19 13:15
FOF-Huset
Marianne Bentzen
8 gange
Kr. 1195