Sprog

Fransk A1

Fransk A1

Kurset kræver ingen forkundskaber i fransk. 

Mål for undervisningen er, at du ved kursets afslutning kan forstå en enkel samtale om kendte dagligdags ting, når der tales langsomt og tydeligt. At du kan læse enkle sætninger. At du kan føre en enkel og langsom samtale, hvis du bliver hjulpet. Du vil f.eks. kunne fortælle, hvor du bor.

Om undervisningen hos Nouara Mouritzen:

Kan du spørge om vej på fransk? Kan du bestille mad på restaurant i Frankrig? Kan du bestille en togbillet på en fransk banegård? Samt mange andre dagligdags situationer...
Måske ikke... men vil du gerne? 
Kom med på hold A1 i FOF Gentofte og lær grundlæggende fransk sprog og lær fransk kultur bedre at kende.
Her arbejder vi både med det skriftlige og mundtlige ordforråd.

Vi spiller små roller. A bientôt… 

Undervisningsmateriale: Oplyses første mødegang.

 

Om undervisningen hos Joseph Frazzitta:

Kurset er  skræddersyet til dig som elsker det franske sprog og har lyst til at lære det helt fra bunden eller måske skal genopfriske det efter mange års pause fra sproget. På dette kursus lærer du gennem leg. Du lærer at præsentere dig selv, du får et grundlæggende ordforråd og lærer basisgrammatik. Så kan du blandt andet fortælle om din familie, dine hobbies og din dagligdag. Desuden vil vi arbejde og have fokus på udtale.

Forudsætninger: Du er nybegynder.
Undervisningsmateriale vil blive oplyst på først undervisningstime.

Husk ! At lære fransk skal være en leg. 

 

Om undervisningen hos Camilla Banfi:

Dette er et begynderkursus, der henvender sig til deltagere uden forkundskaber i fransk. Målet med undervisningen er, at du kan forstå en enkel samtale på fransk om dagligdags ting, når der tales langsomt og tydeligt, og at du kan læse enkle sætninger. Du lærer at føre en enkel samtale på fransk, så du blandt andet kan fortælle om dig selv, spørge om vej og købe ind. Vi læser dialoger og helt korte, enkle tekster, og vi arbejder med udtale og den mest basale grammatik. Vi benytter grundbogen ”Début 1”, som det anbefales kursusdeltagerne at anskaffe sig forud for kursusstart. Øvrigt materiale vil blive uddelt af underviseren.
Bog: ”Début 1” af Vibeke Gade, Systime 2014. (Kan kun købes på nettet blandt andet hos Systime og Saxo).